Προς διαγραφή και τα χρέη Παναχαϊκής, Ζακύνθου!

Αυτό φέρεται να αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο ευνοούσε αρχικά Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη, όχι όμως και τους Πατρινούς με τους νησιώτες.

Ευχάριστες εξελίξεις φαίνεται ότι σημειώνονται στο θέμα με την περιβόητη γνωμοδότηση της ΕΠΟ η οποία έδινε το ΟΚ σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου ώστε να ξεκινήσουν από την Γ’ Εθνική χωρίς χρέη, αλλά όχι στην Παναχαϊκή.

Οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής ΠΓΕ έχουν μιλήσει με ανθρώπους του υφυπουργείου αθλητισμού αλλά και την ΕΠΟ και έχουν ζητήσει  η γνωμοδότηση να ισχύσει τόσο για την Παναχαϊκή όσο και για τη Ζάκυνθο, οι οποίες υποβιβάστηκαν αγωνιστικά την φετινή σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό Δ.Σ. της ΕΠΟ το οποίο άναψε το πράσινο φως ώστε η συγκεκριμένη γνωμοδότηση να ισχύσει για Παναχαϊκή και Ζάκυνθο οι οποίοι τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική και μόλις επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν θα κουβαλήσουν τα χρέη του παρελθόντος που είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την επόμενη μέρα των κοκκινόμαυρων.

Αναμένονται πλέον και οι επίσημες τοποθετήσεις για το θέμα…

ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ