“Κρέμασε τα παπούτσια” του ο Άγγελος Βέρτζος: “Φεύγω γεμάτος”

Μετά από 22 χρόνια επαγγελματικής καριέρας στο ποδόσφαιρο, έχοντας καταγράψει συνολικά 524 αγώνες σε πρωταθλήματα και Κύπελλο, ο Άγγελος Βέρτζος αποφάσισε να “κρεμάσει τα παπούτσια” του. Ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αποχαιρετά την ενεργό δράση γεμάτος από δυνατές και όμορφες στιγμές.

Το συγκινητικό αντίο του Άγγελου Βέρτζου:

«Τα τελευταία χρόνια φοβόμουν στην ιδέα ότι έρχεται το τέλος.

Έλεγα είναι περίεργο για έναν άνθρωπο που είναι από 8,5 χρονών στα γήπεδα, να έκανε σχεδόν τα όνειρα του πραγματικότητα και τώρα πρέπει να πει τέλος.

Για ένα περίεργο λόγο όμως νιώθω πολύ όμορφα, νιώθω ότι φεύγω γεμάτος. Στα 22 χρόνια που παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο οι λύπες είναι περισσότερες από τις χαρές, αλλά οι όμορφες στιγμές είναι πιο δυνατές και τις θυμάσαι πιο έντονα.

Αν ξεκινήσω να ευχαριστήσω ομάδες και ανθρώπους θα χρειαστώ τόμους, Άλλωστε ξέρουν αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί μου τι άνθρωπος είμαι και πως λειτουργώ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

Οφείλω να ευχαριστήσω μια ομάδα που μ’ έκανε να νιώσω ποδοσφαιριστής(ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)

Ήμουν 27 χρονών, όλοι μου είχαν γυρίσει την πλάτη. Δυο άνθρωποι, ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ (Γενικός αρχηγός) και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (Προπονητής) μου δώσανε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας και αργότερα Αρχηγός της στην Α εθνική (ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ) μετά από 17 χρόνια!!!

Ο φίλαθλος κόσμος να ζει και να αναπνέει για κάθε Κυριακή (απλά υπέροχος).

Εκτιμώ ιδιαίτερα τους συμπαίκτες με μεγάλη προσωπικότητα που με βοήθησαν πώς να λειτουργώ στο ποδόσφαιρο.

Ολα αυτά με κρατήσανε ρομαντικό μέχρι και σήμερα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις