Παπαβραμίδης: «50-50 με Ευγενίου στον Ηρακλή»

Ο Χρόνης Παπαβραμίδης υποστήριξε ο Στράτος Ευγενίου του πρότεινε να αναλάβουν από κοινού την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.

Σε συζητήσεις με τον Στράτο Ευγενίου για να πάρει το 50% της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής βρίσκεται ο Χρόνης Παπαβραμίδης. Ο πρώην χρηματοδότης του Αγροτικού Αστέρα μίλησε στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ως τη Δευτέρα (06/110 θα έχει πάρει την απόφασή του. Αρχικά είπε:

«Χθες ήμασταν με τον Στράτο Ευγενίου. Κάναμε μία αρκετά σοβαρή συζήτηση και σε χρόνο και σε επίπεδο συζητήσεων με τις αποφάσεις να δρομολογούνται τις επόμενες ημέρες ώστε να γίνουμε δίδυμο και να τρέξουμε την ομάδα μαζί με ισότιμη συμμετοχή και των δυο μας. Η τελική μου απόφαση αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα, οπότε θα κλείσει το θέμα θετικά ή αρνητικά. Στα λόγια καμία φορά είναι όλα καλά. Σε ό,τι έχει να κάνει όμως με τα χαρτιά, χρειάζεται να δούμε κάποια πράγματα. Χρειάζεται να βάλουμε το χέρι στην τσέπη, αλλιώς δεν γίνεται».

Αν θα είναι ο ίδιος πρόεδρος ή ο Ευγενίου ή κάποιος άλλος:

«Άλλος θα είναι ο πρόεδρος».

Αν υπάρξουν αντιδράσεις από τον Γ.Σ.:

«Πιστεύω ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος δεν θα είναι αρνητικός. Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του;».

Για το ενδιαφέρον Μονεμβασιώτη:

«Δεξιά και αριστερά έλεγαν ότι είχε 10 ραντεβού με τον Ευγενίου. Εμένα μου είπε ότι συναντηθήκαν μία φορά και δεν ήταν για πάνω από 10 λεπτά. Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι η δουλειά. Μακάρι να έρθει ένας άνθρωπος στον Ηρακλή. Εμείς την πατερίτσα θα κάνουμε. Ούτε πετρέλαια, ούτε καράβια έχουμε, δεν μπορούμε να τάζουμε στον κόσμο. Είναι θέμα ημερών και για τον ίδιο να αντέξει, αλλιώς δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις