Για τη δεύτερη νίκη του στα Γιάννενα ο Βόλος

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του θέλει να πετύχει σήμερα (17:30, Novasports Prime)  ο Βόλος ώστε να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα όπου ισοβαθμεί με τον σημερινό του αντίπαλο, ΠΑΣ Γιάννινα. Το συγκρότημα του Κώστα Μπράτσου θέλει να επαναλάβει τη νίκη που πέτυχε στο ίδιο γήπεδο, στις 7 Οκτωβρίου, για τον θεσμό του Κυπέλλου και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι αριθμοί του αγώνα

Ο Βόλος κατάφερε να επικρατήσει και στις δύο περσινές αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα, αρχικά εντός έδρας και στη συνέχεια στην πόλη της Ηπείρου για την προτελευταία αγωνιστική με 1-0.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί για το Κύπελλο Ελλάδος τη φετινή σεζόν στις 7 Οκτωβρίου στα Γιάννινα και ο Βόλος επικράτησε με 2-1, προκρίθηκε στην επόμενη φάση και παράλληλα έκανε τρεις τις διαδοχικές του νίκες απέναντι στον ΠΑΣ.

Τα Γιάννινα από την άλλη πλευρά προέρχονται από το χειρότερο σερί της ιστορίας τους στο πρωτάθλημα, αφού πλέον έχουν πέντε διαδοχικές ήττες, ενώ η προηγούμενη επίδοση τους ήταν οι τέσσερις, ενώ αν προστεθεί και η αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος γενικά βρίσκονται πλέον στις έξι.

Με το Βόλο έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στα Γιάννινα και υπάρχει μια νίκη του ΠΑΣ και δύο της ομάδας της Μαγνησίας για το πρωτάθλημα.

Στις δύο έδρες έχουν τεθεί αντιμέτωποι επτά φορές και ο Βόλος μετρά τέσσερις νίκες, ενώ υπάρχουν δύο ισοπαλίες και μια νίκη του ΠΑΣ.

Από αρνητικό σερί προερχόταν και ο Βόλος, ο οποίος είχε μείνει χωρίς νίκη για 17 διαδοχικές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, όπου μέτρησε 14 ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η εντός έδρας νίκη του την προηγούμενη αγωνιστική επί της Κηφισιάς έβαλε τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

Γκολ υπάρχουν και στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ το μοναδικό 0–0 έχει εμφανιστεί στην έδρα του Βόλου το 2021-22.

Η αποστολή του Βόλου

Η βολιώτικη ομάδα έχει ταξιδέψει στα Ιωάννινα χωρίς τον Νικολάι Άλχο ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, αλλά και χωρίς τον Γιώργο Μύγα που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Σταθερά εκτός παραμένει ο Σιέλης ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Κόμπα που είχε εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με την Κηφισιά.

Η αποστολή του Βόλου: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Σιδηρόπουλος ο ρέφερι της αναμέτρησης

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το ματς του Βόλου στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη από τις ενώσεις Αιτ/νίας και Μακεδονίας, αντίστοιχα. Στο VAR θα είναι ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις