SL2: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις συνεχίζει η Νίκη Βόλου, η οποία πήρε σημαντικό «διπλό» με 3-0 στα Σπάτα κόντρα στην ΑΕΚ Β’ για την 7η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2. Έτσι, οι Θεσσαλοί πήγαν στους εννέα πόντους, ενώ η Ένωση παρέμεινε στους τρεις.

Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» σχετικά αργά στο ματς, αλλά τους ήταν αρκετό για να πάρουν τη νίκη. Ο Ριμπέιρο άνοιξε το σκορ στο 65’, ενώ ο Μιράντα στο 77’ σημείωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 87’ ο Κάσσος.

Ο Καμπανιακός έκαμψε στην έδρα του την αντίσταση του Απόλλωνα Πόντου και με σκορ 1-0 πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στο Βόρειο Όμιλο της Super League, φτάνοντας στους έξι πόντους, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με ένα πόντο.

Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους σημείωσε στο 66’ ο Στέλιος Πόζογλου.

A’ Όμιλος

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ Β’-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
Ηρακλής-Λεβαδειακός 0-1

Κυριακή 5 Νοεμβρίου
Κοζάνη-ΑΕΛ (15:00)
Καμπανιακός-Απόλλων Πόντου 1-0 (66′ Πόζογλου)
ΑΕΚ Β’-Νίκη Βόλου 0-3 (65′ Ριμπέιρο, 77′ Μιράντα, 87′ Κάσσος)

Ρεπό: Αιολικός, Μακεδονικός

Η επόμενη (8η) αγωνιστική:
Καμπανιακός-Κοζάνη
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β’
Απόλλων Πόντου-ΑΕΚ Β’
Νίκη Βόλου-Ηρακλής
Λεβαδειακός-Αιολικός

Ρεπό: Μακεδονικός, Αναγέννηση Καρδίτσας

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, ο Ιωνικός έδειξε χαρακτήρα και με ένα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο πήρε μια πολύτιμη νίκη!

Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 3-2 της Καλαμάτας σε ένα απίθανο ματς για την 6η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2, μειώνοντας έτσι και άλλο τη διαφορά από την κορυφή, αφού ανέβηκε στους 10 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Μαύρη Θύελλα παρέμεινε στους 12 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Ακόστα, ενώ ο Τάτος στο 24’ σημείωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι αρχικά μείωσαν στο 36’ με τον Ντάουντα, ενώ ο ίδιος παίκτης έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία στο 50’ για το 2-2.

Στο 71’ οι Νικαιώτες έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κανσόλα, κάτι που φάνηκε ότι δεν τους επηρέασε, καθώς ο Σαλαζάρ στο 90+3’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2, ολοκληρώνοντας μια τεράστια ανατροπή για τον Ιωνικό.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Παναθηναϊκός Β’ επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, αφού νίκησε με 1-0 το Αιγάλεω και έφτασε τους έξι βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα των Δυτικών Προαστίων παρέμεινε στους τέσσερις πόντους.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 11’ ο Γιώργος Τουρκοχωρίτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 1-0. Το «τριφύλλι» δεν έκανε λάθη και δεν απειλήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Β’ Όμιλος

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Γιούχτας-Ολυμπιακός Β’ 2-2
Ηλιούπολη-Παναχαϊκή 1-0

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Τηλυκράτης-Διαγόρας 1-0
(44′ Μπελεβώνης)

Παναθηναϊκός Β’-Αιγάλεω 1-0
(11′ Τουρκοχωρίτης)

Ιωνικός-Καλαμάτα 3-2
(36′, 50′ Ντάουντα, 90+3′ Σαλαζάρ – 14′ Ακόστα, 24′ Τάτος)

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

Athens Kallithea-Χανιά (14:30)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική:

Ολυμπιακός Β’-Διαγόρας
Αιγάλεω-Γιούχτας
Καλαμάτα-Τηλυκράτης
Χανιά-Παναθηναϊκός Β’
Παναχαϊκή-Ιωνικός
Ηλιούπολη-Athens Kallithea

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις