Με το over στο Μιλάνο

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με την 4η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, με πολλά πράγματα να ξεκαθαρίζουν στα σημερινά παιχνίδια. Εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν, για τον 6ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παράλληλα με αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να βλέπετε και άλλα live scores ώστε να κάνετε πιο σωστές επιλογές στα πονταρίσματά σας.

Σε κρίση βρίσκεται η Μίλαν, η οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Ενώ ξεκίνησε αρκετά καλά στη φετινή σεζόν, η ήττα από τη Γιουβέντους στο Σαν Σίρο σήμανε ένα ντεφορμάρισμα διαρκείας. Μετά από το ματς με την ομάδα του Τορίνο, ηττήθηκαν με 3-0 στο Παρίσι από την σημερινή αντίπαλό τους, έφεραν ισοπαλία σε ματς που κέρδιζαν με σκορ 0-2 με τη Νάπολι και έχασαν στο Μιλάνο από την Ουντινέζε. Τα αποτελέσματα θέτουν σε κίνδυνο και τον προπονητή της ομάδας, Στέφανο Πιόλι. Στο κουπόνι στοιχήματος, το ματς της με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι το ντέρμπι της μέρας.

Για την Παρί, ο διασυρμός με 4-1 από τη Νιούκαστλ στην Αγγλία, λειτούργησε ευεργετικά. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι Παριζιάνοι αποδίδουν σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Έχουν πέντε συνεχόμενες νίκες με τις Ρεν, Στρασβούργο, Μίλαν, Μπρεστ και Μονπελιέ. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν σκοράρει από τρία γκολ, με συνολικό 15 σε 5 αγώνες. Με τον καιρό, η γαλλική ομάδα συνηθίζει την απουσία του Νεϊμάρ αλλά και του Μέσι και χτίζει ένα σύνολο με ξεκάθαρο σταρ τον Κίλιαν Εμπαπέ, αλλά χωρίς πολλούς σούπερ σταρ με εγωισμό στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.

Στοιχηματικά, μπορούμε να ακολουθήσουμε τα over 2.5 τέρματα στον αγώνα, με απόδοση 1.78.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις