Εύκολα ο Λεβαδειακός στην 5η φάση του Κυπέλλου

Οι Πράσινοι νίκησαν 3-0 τον Αιολικό και προκρίθηκαν στην 5η φάση του Κυπέλλου, εκεί όπου θα φιλοξενήσουν τη Λαμία.

Το φετινό αήττητο του Λεβαδειακού στις επίσημες διοργανώσεις διευρύνεται. Η ομάδα της Βοιωτίας την Τετάρτη (08/11) πανηγύρισε την 7η διαδοχική νίκη της και πέρασε άνετα στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Επικράτησε 3-0 του Αιολικού στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και θα υποδεχτεί τη Λαμία σε νοκ άουτ ματς με φόντο τους «16».

Η ομάδα της Μυτιλήνης έμεινε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη και έδειξε για ένα ακόμα ματς αδυναμίες, χάνοντας ουσιαστικά την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Στο 19′ ο Συμελίδης άνοιξε το σκορ και στο 41′ ο Κουιρουκίδης έκανε το 2-0 με διπλή προσπάθεια. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81′ με πλασέ ο Νικολιάς. Επισφαλής πλέον η θέση του προπονητή του Αιολικού, Απόστολου Χαραλαμπίδη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-0
Σκόρερ: 19′ Συμελίδης, 41′ Κουιρουκίδης, 81′ Νικολιάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Βήχος, Τσελεπίδης, Λιάγκας, Σωτηράκος, Μεχία, Συμελίδης, Νικολιάς, Κουιρουκίδης, Πολέτο.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Κολλαράς (34′ Ουνγιαλίδης), Μαξιμένκο, Κεχαγιάς, Καρανίκας, Λουμανσρούμπεν, Κάτσε, Άσαχμπαρ (56′ Ιωάννου), Ζάκαριτς (46′ Μουχάλης), Ενομό (46′ Σινγκ), Κόρντιτς (56′ Μανούσος).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Λιόντος, Μωυσιάδης (Ηπείρου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις