Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το τμήμα πόλο της Νίκης (photos & video)

Μισό τόνο καπάκια που θα βοηθήσουν στην αγορά ενός ακόμη αμαξίδιου για το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν.Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», μάζεψε και παρέδωσε το τμήμα πόλο της Νίκης, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό το πρόσωπο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την σεμνή τελετή:

 “Χθες το βράδυ στις 19:30 έλαβε χώρα η σεμνή εκδήλωση του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο κολυμβητήριο της Ν.Ιωνίας. Εδώ και ένα χρόνο με πρωτοβουλία αθλητών και γονέων τοποθετήθηκαν σε διαφορά σημεία του κολυμβητηρίου δέκα μεγάλα χαρτοκιβώτια όπου προτρέπαμε τον κόσμο να πετάει τα πλαστικά καπάκια.Το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να μαζέψουμε περίπου μισό τόνο πλαστικά καπάκια όπου τα προσφέραμε χθες στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν.Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» για την αγορά αμαξιδίου για μέλη που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα..

Παρουσία δεκάδων αθλητών της Νίκης Βόλου αλλά και μελών του «Ιππόκαμπου» δόθηκε υπόσχεση για αμοιβαία στήριξη των δύο πλευρών. Από την πλευρά της Νίκης Βόλου το «παρών» έδωσαν οι δύο έφοροι του τμήματος υδατοσφαίρισης Κώστας Τσαρνάς και Πέτρος Μπλάνας και ο γενικός αρχηγός Κώστας Σκοτεινιώτης καθώς και πολλοί γονείς και αθλητές. Από την πλευρά του «Ιππόκαμπου» ο πρόεδρος του Σωματείου Πέτρος Μπέλλος και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. Κωνσταντίνος Κουσουτζής, Κερασία Ζορμπά, Βασίλης Ψαθάς και Γεώργιος Συρίης. Μιλώντας στους νεαρούς αθλητές ο κ. Μπέλλος τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους αυτή που δείχνει έμπρακτα ότι αθλητισμός και κοινωνική ευαισθησία ταυτίζονται δίνοντας ελπίδα για την συνέχεια και τη συμμετοχή των νέων στη σύγχρονη κοινωνία με στόχο την στήριξη όσων έχουν ανάγκη. Παράλληλα τόνισε και την ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος που γίνεται μέσω της ανακύκλωσης.

Τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώθηκαν και φορτώθηκαν σε φορτηγάκι της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων με τη συνδρομή εθελοντών της ίδιας ομάδας, θα μεταφερθούν σε τοπική επιχείρηση η οποία θα τα ανακυκλώσει και θα δώσει το αντίστοιχο αντίτιμο ανάλογα με το βάρος τους στο σωματείο «Ιππόκαμπος» ώστε να χρησιμοποιηθεί για την βοήθεια ατόμων που έχουν ανάγκη. Από την πλευρά τους τα μέλη του «Ιππόκαμπου» εκδήλωσαν την επιθυμία να παραβρεθούν σε έναν αγώνα του τμήματος το προσεχές διάστημα.
Από την πλευρά μας δίνουμε την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες που αφορούν τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.”

Φωτορεπορτάζ – ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Δηλώσεις από τον πρόεδρο του σωματείου “Ιππόκαμπος”, κ. Μπέλλο, του γενικού αρχηγού του τμήματος πόλο, κ. Σκοτεινιώτη και του εφόρου της υδατοσφαίρισης της Νίκης, κ. Τσαρνά:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις