Ολυμπιακός Βόλου: «Αυτή η Κυριακή είναι του Ανδρέα»

Τους φιλάθλους του να βρεθεί στο γήπεδο του Αλμυρού την Κυριακή κάλεσε ο Ολυμπιακός Βόλου για να τιμήσουν μεταξύ άλλων τη μνήμη του Ανδρέα Μασδράκη.
Η ανακοίνωση:
Την Κυριακή 15.00 η ώρα, στο γήπεδο του Αλμυρού, η ομάδα μας δίνει έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, για τα δεδομένα της κατηγορίας, με αντίπαλο τον πολύ δυνατό και πρωταγωνιστικό Α.Σ. Πύρασος Νέας Αγχιάλου.
Ο καιρός αναμένεται καλός. Βάζουμε τα κόκκινα μας. Και πηγαίνουμε να υποστηρίξουμε την ομάδα μας για ακόμα μια φορά φέτος με αγάπη, φωνή και ψυχή στην πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία μας. Για να μας βλέπει από ψηλά ο Ανδρέας και να μας δίνει τον παλμό για την αγαπημένη του ομάδα.
Δεν έχουμε διάφορες με την ομάδα του Πυράσου. Για ακόμα μια φορά θα αντιμετωπίσουμε γνωστούς και φίλους μας. Δεν προκαλούμε, δεν απαντάμε σε τυχόν προκλήσεις, δεν ταιριάζει στις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού Βόλου η υπεροψία. Ο Πύρασος είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και μια ικανή διοίκηση, που μας έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές στην έδρα της.
⬜Την Κυριακή πάμε το πρώτο “εκτός έδρας της νέας εποχής, για να τιμήσουμε μεταξύ άλλων τη μνήμη και του Ανδρέα Μασδρακη. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Θα φορέσουμε μαύρα περιβραχιόνια. Και η θρυλική κορνέτα του θα είναι εκεί για να αφήσει όλη η ομάδα από ένα τριαντάφυλλο στο καρεκλάκι που θα “κάθεται”.
Σας περιμένουμε όλους εκεί. Αν όχι για την ομάδα και τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Για τον Ανδρέα. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις