ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανανέωση και πρωταθλητισμός…

Στον Πανιώνιο έχει ξεκινήσει από νωρίς ο προγραμματισμός για τη ένα χρονιά, καθώς ο υποβιβασμός στην Β’ κατηγορία αντιμετωπίστηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας ως μια καλή ευκαιρία να γίνει ανανέωση σε πολλά επίπεδα, μεταξύ των οποίων το διοικητικό και το αγωνιστικό…

Σε ότι αφορά στα διοικητικά, το παλιό σχήμα αναμένεται να το πλαισιώσουν δυο με τρία νέα πρόσωπα, που έχουν διάθεση να προσφέρουν στο σύλλογο δίνοντας με την παρουσία τους ώθηση στην ομάδα.
Ο Πανιώνιος θα κατέβει την επόμενη αγωνιστική περίοδο με σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό και να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία. Γι’ αυτό το σκοπό θα επιλεγούν νέα και ικανά παιδιά, ούτως ώστε η ομάδα να ανανεώσει το ρόστερ της, να προσφέρει καλό θέαμα, επιδιώκοντας ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα.
Με γνώμονα τα παραπάνω, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Σκουφογιάννης, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους διοικούντες, έχοντας στοχεύσει σε παίκτες που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στο σύλλογο. Μάλιστα οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται αυτές να κορυφωθούν και δεν αποκλείεται να έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις