«Πάρτε τους 3 βαθμούς την Τετάρτη»

Τη νίκη ζήτησαν οι οργανωμένοι του Αιολικού ΣΦΑΑ 1984 στο ματς της Τετάρτης (15/11) με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

«Η αγωνιστική κατρακύλα της αγαπημένης μας ομάδας δυστυχώς συνεχίζεται και το μέλλον είναι πλέον αβέβαιο. Θα θέλαμε πάνω από όλα να τονίσουμε στη τωρινή διοίκηση και σε όποιον είναι χρηματοδότης του φετινού ΑΙΟΛΙΚΟΥ, ότι η πολυετή μας παρουσία σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας που αγγίζει σχεδόν τα 40 χρόνια έχει δείξει ότι εκτός από πιστοί οπαδοί της διακρίνουμε ένα σεβασμό από τους αντίπαλους οπαδούς που έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι.

Επίσης δεν είμαστε προκατειλημμένοι με εσάς όλους, δεν πάμε στο γήπεδο για “χαβαλε” και ούτε αφήνουμε την ησυχία μας, τις οικογένειες μας αγαπάμε, πονάμε, τραγουδάμε για αυτήν χωρίς να σκεφτούμε τίποτα ούτε χρόνο, ούτε χιλιόμετρα, ούτε έξοδα και επειδή ειπώθηκαν πολλά για τον πιο παλιό διαχρονικά σύνδεσμο της ομάδας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η αγάπη και η τρέλα που νιώθουμε όλοι μας όταν βλέπουμε από κοντά την ομάδα της καρδιάς μας είναι μοναδική και αν όλοι εσείς νομίζετε ότι ερχόμαστε στο γήπεδο για να “βγάλουμε τα λαρύγγια” μας και να βρίζουμε αδικαιολόγητα είστε γελασμένοι.

Για εμάς αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή που διανύουμε πρωταρχικός μας στόχος είναι η καλυτέρευση της αγωνιστικής σας εικόνας που δείχνετε και να ανατραπεί το άσχημο κλίμα, από εσάς περιμένουμε όσοι έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας μας να βγείτε μπροστά και όποιος ευθύνεται να αναλάβει τις ευθύνες του. Άλλωστε άλλοι ήταν αυτοί που φούσκωσαν τα μυαλά του κόσμου τον Αύγουστο και έλεγαν ότι η ομάδα στη λήξη του πρωταθλήματος θα είναι στην πρώτη πεντάδα εμείς δεν σας το ζητήσαμε ποτέ.

Ζητάμε λοιπόν από όλους σας για τον κομβικό αγώνα της Τετάρτης να παρουσιαστείτε όπως πρέπει και να πάρετε τους τρεις βαθμούς να αποδείξετε ότι η θέση αυτή που έχετε είναι πλασματική δεν σας ζητάμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο να μπαίνετε στο γήπεδο με ψυχή να βλέπετε τον αντίπαλο στα μάτια και να τα δίνετε όλα για τη νίκη και η επιβράβευση από όλους μας να ξέρετε ότι θα έρθει γρήγορα. Δεν είμαστε εμπαθείς με κανένα από εσάς απλά είπαμε και πιο πάνω ότι για την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα σύμφωνα με το ρόστερ της θα έπρεπε να ήταν σαφώς καλύτερη και να αναλάβουν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΣΦΑΑ 1984».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις