Συνάντηση Μπέου – Ατζούν για τον Βόλο και το …Survivor

Για την επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Βόλο και για το πιθανό ενδιαφέρον του Τούρκου επιχειρηματία να αποκτήσει το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Βόλος, ρωτήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξή του, στο ραδιόφωνο του BΟΛΟΣ 98.6 FM.

Ο Δήμαρχος Βόλου αν και αρχικά δεν θέλησε να αποκαλύψει τους λόγους της επίσκεψης του Ατζούν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, εντούτοις στη συνέχεια έδωσε αρκετές λεπτομέρειες της συνάντησής του μαζί του.

“Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά τα σενάρια. Σε λίγο χρονικό διάστημα, αν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, θα τις μάθετε. Δείτε τη διαφορά όμως στη σοβαρότητα και στο μέγεθος. Ποιοι προσεγγίζουν το ένα σωματείο και ποιοι τα άλλα.

Δεν θα διαψεύσω πως με τον Ατζούν και τους συνεργάτες του, δειπνήσαμε μαζί. Ήρθε με το learjet στην Αγχίαλο την Τρίτη το βράδυ, δειπνήσαμε μαζί του και τους συνεργάτες του και συζητήσαμε για το ενδιαφέρον μου να συμμετάσχω στο επόμενο survivor (χιουμοριστικά) αλλά μου είπε λόγω ηλικίας δεν γίνεται αλλά θα το εξετάσει γιατί θα ανέβει η θεαματικότητα.

Το ενδιαφέρον του κ. Ατζούν για την πόλη μας είναι πολλαπλό. Ενδιαφέρεται και εξετάζει πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες στην πόλη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η πόλη του Βόλου κεντρίζει το ενδιαφέρον ενός επαγγελματία τέτοιου βεληνεκούς. Αυτές οι συναντήσεις έχουν να κάνουν με το καλό της πόλης, δεν είναι για το προσωπικό μου συμφέρον.

Πιστεύω πως μέρος αυτών που συζητήσαμε θα τα κάνει πράξει ο κ. Ατζούν σε μικρό χρονικό διάστημα και θα έχει ανάπτυξη η πόλη μου. Αυτός είναι ο Αχιλλέας Μπέος και αυτό εκτιμάει ο κόσμος και με εκλέγει Δήμαρχο για τρεις συνεχόμενες εκλογές”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις