“Αν η Νίκη έχει εξοφλήσει την οφειλή θα υπογράψουμε τη σύμβαση για τη Νεάπολη”

Εκτενώς στη Νίκη Βόλου και στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξή του, στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO.

Όσον αφορά το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης και τη σύμβαση που δεν έχει υπογραφτεί, ο Δήμαρχος Βόλου επέρριψε τις ευθύνες στη διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ δηλώνοντας πως δεν είχε εξοφλήσει εγκαίρως το ποσό των 2.866 ευρώ που ήταν το χρέος από την περσινή χρήση του γηπέδου. Στην ερώτηση δημοσιογράφου γιατί ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ δεν πήρε τα χρήματα από την εγγυητική των 5000 ευρώ που είχε καταθέσει η Νίκη βάσει της συμφωνίας, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε πως αν ο οργανισμός έπαιρνε τα χρήματα μέσω εγγυητικής τότε δεν θα μπορούσε να γίνει νέα σύμβαση για τη νέα σεζόν.

Αναλύοντας περαιτέρω το θέμα ο Δήμαρχος Βόλου ανέφερε πως το χρέος πληρώθηκε μετά τις εκλογές αν και από την πλευρά της Νίκης υποστηρίζεται ότι είχε εξοφληθεί πριν. Παρ’ όλα αυτά ο Αχιλλέας Μπέος δεσμεύτηκε στον ραδιοφωνικό αέρα του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM πως αν η Νίκη έχει εξοφλήσει την οφειλή θα προχωρήσει η υπογραφή της σύμβασης γιατί δεν έχει καμία διαφορά με τον βολιώτικο σύλλογο. Μάλιστα, επισήμανε πως αν ήθελε το κακό της ομάδας θα προχωρούσε σε καταγγελία στην Super League 2 για το ματς με τον Ηρακλή που δεν είχε εκδώσει παραχωρητήριο για το γήπεδο.

Στο 10:00 του βίντεο η στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος δεσμεύεται πως θα υπογραφεί η σύμβαση εφόσον έχει εξοφληθεί το χρέος της ομάδας προς τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ:

Όσον αφορά το Πανθεσσαλικό και στην ερώτηση γιατί πάντα κλείνει για συντήρηση όταν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις η Νίκη Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε πως είναι θέμα του γεωπόνου, του οποίου τις συμβουλές ακολουθεί ο φορέας του Πανθεσσαλικού για να είναι το γήπεδο σε άριστη κατάσταση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις