Εμπιστευόμαστε την ομάδα του Τσάβι

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει ξανά, για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ένα από τα ματς της βραδιάς, είναι αυτό της Μπαρτσελόνα με την Πόρτο. Στη stoiximan ο άσος των Καταλανών βρίσκεται στο 1.50.

Η ομάδα του Τσάβι είναι έτοιμη για το ματς κορυφής του ομίλου, το οποίο θα κρίνει και την πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ. Προέρχεται από μία απρόσμενη ισοπαλία στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, με σκορ 1-1. Το αποτέλεσμα ήταν δικαιότατο, με την Μπάρτσα να μην δείχνει να βρίσκεται στο 100% μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Θα μπορούσε να έχει προκριθεί ήδη, αλλά η ήττα της απέναντι στη Σαχτάρ στο Αμβούργο, περιέπλεξε τα δεδομένα στον όμιλο. Οι Καταλανοί παρόλα αυτά, παραμένουν το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Να προσθέσουμε ότι ο Γκάβι, που πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τους, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. 

Η Πόρτο πορεύεται για ακόμη μία σεζόν με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο και έχει ως στόχο πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την καλή ευρωπαϊκή πορεία. Μέχρι στιγμής έχει μόλις μία ήττα στο γκρουπ, από την Μπαρτσελόνα στο «Ντραγκάο». Σε εκείνο το παιχνίδι ηττήθηκε με σκορ 0-1, με τους Πορτογάλους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Πρόκειται για σκληροτράχηλη ομάδα, που σε τέτοια παιχνίδια είναι αρκετά «σφιχτή» αμυντικά.

Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε τον άσο και over 1.5 γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις