Σε αναζήτηση προπονητή ο Καμπανιακός – Τέλος ο Σαπάνης

Μοιράσου το άρθρο

 

Η εποχή Ηλία Σαπάνη στον Καμπανιακό ολοκληρώθηκε μετά από 2,5 χρόνια, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία. Ο Ελληνας προπονητής είχε αναλάβει τον σύλλογο της Χαλάστρας στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας και οδήγησε την ομάδα στην ιστορική επιστροφή στη Super League 2, με δύο ανόδους.

Σε δήλωσή του, ο Σαπάνης ανέφερε: «Μετά από δύο και πλέον χρόνια παρουσίας μου στο σύλλογο του Καμπανιακού έφτασε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και το αίσθημα ευθύνης που έχω απέναντι σε αυτό τον σύλλογο με ώθησαν σε αυτή την απόφαση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα από την πρώτη μου μέρα στον σύλλογο μέχρι σήμερα καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του Καμπανιακού για την αφοσίωση και υποστήριξη του στην ομάδα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του Καμπανιακού για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα  και ιδιαίτερα ενός ανθρώπου. Ενός ταλαντούχου ανθρώπου του προέδρου Θωμά Μουρμούρα. Καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις