Το συγκινητικό “ευχαριστώ” του Φασουράκη στην οικογένεια του Σαρακηνού

Ο Γιάννης Φασουράκης μετά από 8 χρόνια στον πάγκο του Σαρακηνού αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο για το καλό της ομάδας όπως αναφέρει.

Με μία συγκινητική επιστολή ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε:

“Ήταν όντως δύσκολη απόφαση. Όσο εύκολο μου ήταν να ανανεώνω κάθε χρόνο σε έναν σύλλογο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία επαγγελματική ομάδα, τόσο δύσκολο μου ήταν να πάρω αυτή την απόφαση μετά από 7,5 χρόνια!

Θα μπορούσα να πω και να γράψω πολλά… Όλο αυτό έγινε για το καλό της ομάδος … Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια… ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου, Θανάση ΨΑΡΟΜΠΑ, για την υπομονή που έκανε μαζί μου, όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες μου Δημήτρη ΜΟΡΑΛΕΣ, Γιάννη ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, Γιώργο ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, Ανδρέα ΤΣΙΜΟΥΡΤΟ, Νίκο ΑΝΤΩΝΙΟΥ!

Τον φροντιστή Στέφανο Σιδερά, που ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός στα τόσα χρόνια που τον είχα δίπλα μου και με προστάτευε!

Και τέλος τον Θοδωρή ΓΚΛΑΒΙΝΗ που δεν ήταν πρόεδρος ήταν αδελφός! Μαζί μεγαλώσαμε, μαζί περνάμε αποφάσεις, μαζί κάναμε σκέψεις, μαζί όνειρα…

Δεν λέω στο επανιδείν… Τα αυτονόητα δεν χρειάζονται…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις