Τεχνικό δίδυμο ανακοίνωσε ο Σαρακηνός

Τεχνικό δίδυμο θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Φασουράκη στον πάγκο του Σαρακηνού
Αναλυτικά:

“Την τεχνική του ηγεσία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει  ο Α.Σ. Σαρακηνός με την έναρξη συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο Πανόπουλο Βασίλη και Κασιούρα Γιώργο.

Ο μεν Πανόπουλος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με επιτυχημένη καθοδήγηση σε ομάδες της Α ΕΠΣΘ και κατέχοντας πτυχίο προπονητή UEFA B, αξιοποίησε πολλά ταλέντα προώθοντας τα απο τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

Αντίστοιχα ο Κασιούρας με πτυχίο προπονητή UEFA B έχει σημαντική παρουσία τα τελευταία δεκαεπτά έτη σε αναπτυξιακά τμήματα υποδομών αναδεικνύοντας πολλούς σημερινούς παίκτες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους γνωρίζονται άριστα καθώς εκτός από την συνύπαρξη τους σαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου, είχαν μακροχρόνια συνεργασία σαν προπονητές και στο παρελθόν.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Μετά τιμή
Το Δ.Σ. ”

Υ.Γ Με αυτή την κίνηση η διοίκηση του Σαρακηνού αλλά και με την συνεργασία με το δίκτυο σχολών του Παναθηναικού, δείχνει καθαρά τους στόχους της, θέλοντας να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αξιοποιώντας τους ήδη υπάρχοντες νεαρούς παίχτες αλλά και να προωθήσει αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου στην μεγάλη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις