Μεταγραφή αντιπροέδρου: Από την Καλαμάτα στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή προχώρησε στην πρόσληψη του Κώστα Παπασταμάτη. Έφυγαν τρεις ακόμα από το ρόστερ.

Την πρόσληψη το Κώστα Παπασταμάτη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή τη Δευτέρα (11/12). Το πρώην στέλεχος της Καλαμάτας, σύμφωνα με τους Αχαιούς, αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου, ενώ θα εκπροσωπεί την ΠΑΕ στα ΔΣ της Super League 2. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το έμπειρο ποδοσφαιρικό στέλεχος κ. Κωνσταντίνο Παπασταμάτη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα εκπροσωπεί την ομάδα στους αθλητικούς φορείς της ΕΠΟ και της Super League2.

Ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Κωνσταντίνε καλωσόρισες στην οικογένεια της Παναχαϊκής. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνεις και στα νέα σου καθήκοντα!».

Εν τω μεταξύ, τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές δέχτηκαν να λύσουν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για τους Ραφαήλ Πίττατζιη, Γιώργο Πετσίτη και Γιώργο Ανθουλάκη. Ο 23χρονος Κύπριος τερματοφύλακας Πίττατζιης είχε αποκτηθεί από τον Αιολικό και δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι. Ο 23χρονος μέσος Πετσίτης ήρθε, επίσης, από τον Αιολικό και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό τον Σεπτέμβριο. Επίσης χωρίς συμμετοχή φεύγει από τους Αχαιούς και ο 21 ετών επιθετικός, Γιώργος Ανθουλάκης που είχε αποκτηθεί από τη Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους Ποδοσφαιριστές Ανθουλάκη Γεωργιο, Πετσίτη Γεωργιο και Πιττατζιη Ραφαήλ. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ εύχεται καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στη ποδοσφαιρική καριερα των ποδοσφαιριστών».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις