Νέοι μπελάδες για ομάδα της SL2

Πέντε μέρες προθεσμία έχει η Παναχαϊκή για να εξοφλήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Δήμου Κόκα ώστε να μην αρχίσουν οι αφαιρέσεις τριών βαθμών για κάθε παιχνίδι της που ορίζεται.

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχτηκε την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δήμου Κόκα. Επέβαλε και ενεργοποίησε σε βάρος της Παναχαϊκής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των δύο χιλιάδων ενενήντα δύο ευρώ και ογδόντα ένα λεπτών [2.092,81], νομιμοτόκως πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού (300,00) ευρώ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 236/2023 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση του ποδοσφαιριστή Vance SIKOV κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ “Ο ΑΠΟΛΛΩΝ” ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΠΑΕ».

Απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ronaldo Guiaro κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AΘΛΗTIKOΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ» και το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αναστασίου Τριανταφύλλου κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ-1905 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 ΠΑΕ».

Απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση – προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ» κατά της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Απέρριψε την αίτηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών κατά της α) ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ και β) Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ για την ακύρωση – εξαφάνιση απόφασής τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις