Απέχει από την ψηφοφορία για την αποπομπή Μαρινάκη ο Αστέρας

Διαχωρίζει τη θέση του ενόψει του ΔΣ της Λίγκας ο Αστέρας Τρίπολης.

Με ανακοίνωσή τους οι Αρκάδες τονίζουν πως θα απέχουν από τη διαδικασία για την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως το εν λόγω θέμα αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, το οποίο είναι η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα!

Σημειώνεται πως ο Αστέρας Τρίπολης θα συμμετέχει κανονικά στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μποροβήλο να εκπροσωπεί την ομάδα, αλλά θα απέχει από την εν λόγω ψηφοφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά το θέμα της βίας στα γήπεδα, που βεβαίως και αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μία ομάδα ούτε ένα πρόσωπο.

Το θέμα της πρότασης μομφής αυτή τη στιγμή αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, που είναι ΜΟΝΟ η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Το να ανοίξουμε τώρα τέτοιο ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύει το θέμα, αλλά καθιστά την αντιμετώπισή του ακόμη πιο δύσκολη.

Κατά τούτο, λοιπόν, εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία.

Προτρέπουμε δε όλες τις πλευρές να σταθούν με ψυχραιμία και με ουσιαστικές πράξεις για την πραγματική αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις