ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Εξελίξεις κι εκπλήξεις (;)

Αναμφίβολα η αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έκρυβε για τον Ανθ. Γαζή πολύ μεγάλες συγκινήσεις, αλλά κι ένταση. Άλλωστε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έληξε και τυπικά το πρωτάθλημα, κατόπιν της δικαίωσης που είχε η ομάδα για…

την ένσταση που κατέθεσε για το κύρος του αγώνα με τον Κένταυρο Ν. Πηλίου που σήμαινε και την κατάκτηση της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.
Έτσι, μετά από λίγες ημέρες ανάπαυλας κι αποφόρτισης κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, οι ιθύνοντες της ομάδας σηκώνουν τα μανίκια κι αρχίζουν δουλειά, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη την επόμενη ημέρα.
Αρχικά στο Σύλλογο των Μηλεών αναμένεται άμεσα να υπάρξουν εκλογές, ώστε να προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα τρέξει την ομάδα. Προς αυτή την κατεύθυνση γίνονται ήδη επαφές και ζυμώσεις, ώστε να προκύψει η καλύτερη δυνατή σύνθεση, που θα εγγυηθεί το μέλλον της ομάδας και την παρουσία της σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.
Όμως σύμφωνα πληροφορίες του «goalpost.gr» δεν αποκλείεται να έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας του Ανθ. Γαζή. Υπομονή κι εντός των ημερών όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις