Γκολ και θέαμα: Ο Ολυμπιακός Βόλου 6-4 τον Σαρακηνό

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Σαρακηνός και Ολυμπιακός Βόλου στο μεταξύ τους παιχνίδι που πραγματοποιήθε στην έδρα των πρώτων, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 6-4 των γηπεδούχων, κλείνοντας την παρένθεση της ήττας από την Αγία Άννα και παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα πετυχαίνοντας τρία γκολ και χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα. Ωστόσο ο Σαρακηνός δεν κατέθεσε τα όπλα και με δύο τέρματα μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ξαναμπήκε στο παιχνίδι που φαινόταν χαμένο. Στην επανάληψη οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου αύξησαν τον δείκτη του σκορ στο 2-5, βάζοντας τέλος στα “όνειρα” των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 4-6.

Τα 10 γκολ του αγώνα

Στο 8ο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Πετράκου έξω από την περιοχή. Ο Γράντας βγήκε αρχικά νικητής στο τετ α τετ με τον Σέττο όμως στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον μέσο του Ολυμπιακού που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Σαρακηνού.

Στο 31′ ο Μπλατσέρης έκανε την κίνηση παράλληλα με την εστία του Γράντα και αφού έφερε την μπάλα στο αριστερό πλάσαρε στη δεξιά γωνία του τέρματος
Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ράπτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καμπέρης που παρά την προσπάθεια του Γράντα, ο οποίος έπεσε στη σωστή γωνία, έκανε το 0-3.

Στο 39′ ο Σαρακηνός μείωσε σε 1-3. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιανάκας που με “κεραυνό” έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Σταυράκη.

Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 43′. Ο Κατής εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, ο Ράπτης από την καρδιά της άμυνας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ στο 2-3.

Ο Μπλατσέρης στο 51′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ δίνοντας “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός έφυγε στην κόντρα επίθεση μετά από πλάγιο στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με δύο πάσες βγήκε στην αντεπίθεση και ο Σέττος την κατάλληλη στιγμή “σέρβιρε” στον επερχόμενο Μπλατσέρη που δεν έχασε την ευκαιρία για το 2-4.

Στο 55′ ο Μπλατσέρης πέτυχε χατ τρικ μ’ ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση τέρμα, στέλνοντας με το αριστερό την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του Σταυράκη.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Σαρακηνός μείωσε σε 3-5 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιανάκα.

Στο 70′ ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε και έκτο τέρμα. Ο Αναστασίου κατέβασε την μπάλα και γύρισε προς τον Σκοπελίτη, ο οποίος αφού ελίχθηκε βρήκε τον διάδρομο και από κοντά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γράντα.

Ο Σαρακηνός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 81′ μείωσε σε 4-6. Ο Κατής εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ από τα δεξιά, ο Γκλαβίνης με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι πέτυχε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του.

Σαρακηνός (Πανόπουλος – Κασιούρας): Γράντας, Στεργίου, Τσάνιος, Γιαμαλής, Ράπτης, Γιαουπλάρι (74’ Ακριβούσης), Κατής, Ζάχος (57′ Μυλωνάς), Σταματίου, Αραμπατζής (63′ Δημόπουλος), Τσιανάκας (74’ Γκλαβίνης)

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Πετράκος, Μπλατσέρης (79’ Ματτέα), Νούσιος (73’ Καρατσόλης), Σέττος (64′ Αναστασίου),  Τασιούλης (79’ Κατσαγεωργίου), Σκοπελίτης (73’ Κυρίτσης)

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις