Θα παλέψει για την άνοδο στην Α2 πόλο γυναικών ο ΟΕΑ/ΝΑΒ

Δύο νίκες και μία ήττα, ήταν ο απολογισμός της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του ΟΕΑ/ΝΑΒ στην πρώτη φάση της Β’ Εθνικής, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση του 2ου ομίλου. Έτσι, το βολιώτικο συγκρότημα κατάφερε να περάσει στα τελικά και στο διάστημα 5-7 Αυγούστου θα διεκδικήσει ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου…

…στην Α2 κατηγορία. Αντίπαλοί του θα είναι οι Γ.Σ. Ηλιούπολης, Ν.Ο. Χανίων, ΟΦΗ, Οξυγόνο και ΠΑΟΚ.
Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ «καθάρισε» νωρίς την υπόθεση πρόκριση συντρίβοντας με 19-5 τον γηπεδούχο Ν.Ο. Χαλκίδας και με 20-3 τον Κ.Ο. Καρδίτσας, ενώ σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι (αφού και οι δύο ομάδες είχαν ήδη προκριθεί) ηττήθηκε με 7-1 από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης.
Οι Βολιώτισσες έπαιξαν καλό πόλο και στα τελικά θα εμφανιστούν ακόμη πιο δυνατές, αφού θα ενισχυθούν και με την παρουσία των δύο διεθνών πολιστριών που αποκτήθηκαν φέτος, αλλά δεν έπαιξαν στην πρώτη φάση. Ο λόγος για τις Γιούλη Λαρά και Τόνια Μωραΐτη.
Όπως παραδέχεται ο προπονητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ, Γιάννης Δημαρέλος, με την προσθήκη των δύο έμπειρων παικτριών η ομάδα θα είναι σε θέση να παλέψει ακόμη και για την άνοδο στην Α2.
Δεκατέσσερις πολίστριες χρησιμοποίησε ο κ. Δημαρέλος στα παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Χαλκίδα. Αυτές είναι οι: Πωλίνα Φορίδου (τερμ.), Χριστίνα Καλαβρού, Λίλα Νικολάου, Ειρήνη Μαντά, Βάσω Πατρώνη, Αποστολία Μελέτη, Ευδοκία Παπανικολάου, Ειρήνη Σταύρου, Θάλεια Ιωάννου, Κλεοπάτρα Μπατζιανού, Κατερίνα Μεφσούτ, Έλενα Παπακώστα, Χριστίνα Μπαμπαλή (τερμ.), Σάντη Λιούπη.
Πιο αναλυτικά, οι αγώνες του ΟΕΑ/ΝΑΒ:

Ν.Ο. Χαλκίδας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 5-19
Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-4, 0-6, 4-4.
Γκολ Ν.Ο. Χαλκίδας: Βαλσαμάκη 2, Ρουμπή 2, Νταρλά.
Γκολ ΟΕΑ/ΝΑΒ: Πατρώνη 7, Μαντά 4, Μεφσούτ 3, Μελέτη 2, Νικολάου, Ιωάννου, Λιούπη.

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Κ.Ο. Καρδίτσας 20-3
Τα οκτάλεπτα: 7-0, 8-1, 2-1, 3-1.
Γκολ ΟΕΑ/ΝΑΒ: Μελέτη 6, Λιούπη 6, Ιωάννου 4, Μεφσούτ 2, Μαντά, Παπανικολάου.
Γκολ Κ.Ο. Καρδίτσας: Λάππα 2, Δανιήλ.

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Γ.Σ. Ηλιούπολης 1-7
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 1-1, 0-2.
Γκολ ΟΕΑ/ΝΑΒ: Νικολάου.
Γκολ Γ.Σ. Ηλιούπολης: Χαριτωνίδη 3, Μάστορη 2, Ελληνιάδη, Αλεξάνδρου.

Η βαθμολογία
(τελική)
1. Γ.Σ. Ηλιούπολης 9
2. ΟΕΑ/ΝΑΒ 6
3. Ν.Ο. Χαλκίδας 3
4. Κ.Ο. Καρδίτσας -1
* Ο Κ.Ο. Καρδίτσας έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»