Στα ερυθρόλευκα Ζέρης και Σιόβας – “Ανεξήγητο κόλλημα” για τον Κολομβιανό Ζαμπράνο

Παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι κι επίσημα οι Αλέξανδρος Ζέρης και Κωνσταντίνος Σιόβας ενώ στη σχετική ανακοίνωση των ερυθρολεύκων εκφράζεται η απορία γιατί δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του Κολομβιανού επιθετικού Σεμπαστιάν Ζαμπράνο για τον οποίο έχουν κατατεθεί τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου

  • Ανακοινώνεται κι επίσημα η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζέκα, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Κίσσαβου Συκουρίου. Ο Ολυμπιακός Βόλου FC ευχαριστεί τον Χρήστο για τις υπηρεσίες του. Οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτές.
  • Σχετικά με τον πολλά υποσχόμενο 19χρονο επιθετικό Σεμπαστιάν Ζαμπράνο, η διεθνής μεταγραφή του έχει εγκριθεί από την 24η.10.2023. Δεν γνωρίζουμε το λόγο που ακόμα δεν είμαστε σε θέση να εκδώσουμε το δελτίο του. Κάνουμε μια προσπάθεια για επένδυση στο μέλλον με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμα και στην πρώτη κατηγορία άλλων χωρών, αλλά αν χρειαστεί να κοιτάξουμε μπροστά στις ανάγκες της ομάδας, θα το κάνουμε.
  • Ανακοινώνεται επίσημα η έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Κωνσταντίνο Σιόβα τον οποίο καλωσωρίζουμε. Ο ποδοσφαριστής προέρχεται απο τις ακαδημίες του συλλόγου μας με τελευταίο του σταθμό την ομάδα του Μαγνησιακού
  • Ανακοινώνεται επίσημα η επιστροφή του Αλέξανδρου Ζέρη τον οποία καλωσορίζουμε ξανά στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Ο Αλέξανδρος θα ξαναφορέσει την φανέλα μας ενώ πέρυσι οδήγησε την ομάδα του Πανσερραϊκού στην Super League.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις