Ήττα στη Λειβαδιά για τη Νίκη με παράπονα για τη διαιτησία

Με ήττα 2-0 από τον Λεβαδειακό επανήλθε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Νίκη Βόλου, μένοντας 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι κυανόλευκοι πλήρωσαν το κακό τους πρώτο 20λεπτο του αγώνα που οι γηπεδούχοι πίεσαν, πέτυχαν ένα γκολ και ήταν κυρίαρχει στον αγωνιστικό χώρο. Στο 16′ ο Λιάγκας με κεφαλιά έκανε το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, παρά την αντίδραση της Νίκης, κυρίως μετά το πρώτο μισάωρο.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι είχαν την κατοχή, έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης ωστόσο η αποβολή του Μπαχανάκ στο 73′, έκανε πολύ δύσκολο το έργο τους, με τον Λεβαδειακό να “κλειδώνει” τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με γκολ του Νίκα στο 77′.

Η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε σουτ του Πολίτη στο 59′ με τον Τσάπρα να αποσοβεί το 1-1 διώχνοντας στη γραμμή.

Η βολιώτικη ομάδα εξέφρασε τα έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Ευαγγέλου για τρεις καθοριστικές φάσεις του αγώνα. Αρχικά για χέρι του αντίπαλου αμυντικού στο 48′, σε σέντρα του Κάσσου, αναφέροντας για τη φάση χαρακτηριστικά: “ακόμα μια φορά φέτος είδαμε να καταργείται κάθε ίχνος λογικής”. Στη συνέχεια οι κυανόλευκοι διαμαρτύρονται για την αποβολή του Μπαχανάκ αλλά και για το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων γράφοντας αναλυτικά: “Στο 73′, ο Ευαγγέλου συνέχισε το… έργο του, δείχνοντάς 2η κίτρινη στον Μπαχανάκ σε φάση που ο Γιαννιώτας πήγε και έπεσε πάνω του. Το 2-0 έγινε από φάση που ξεκίνησε από καθαρή θέση οφσάιντ”.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Κροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Χάμοντ, Συμελίδης, Νίκας, Κουάδρα, Ρομό, Γιαννιώτας.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (23′ λ.τρ. Τζιώρας), Ανδρέου, Μπαχανάκ, Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης (77′ Πέττας), Λίταινας (77′ Γρομητσάρης) , Πολίτης, Ριμπέιρο (63′ Κρητικός), Κάσσος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις