Κύπελλο: Οι τρεις υποψηφιότητες για έδρα του τελικού

 

Μπορεί κάθε χρόνο η έδρα του τελικού του Κυπέλλου να γίνεται σίριαλ, πέρυσι μάλιστα έκανε… παγκόσμιο tour μέχρι να καταλήξει στο Πανθεσσαλικό, φέτος ωστόσο δεν θέλουν στην Ομοσπονδία  να μπουν ξανά σε ανάλογες περιπέτειες.

Ενδεικτική ήταν και η δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελου Δανιήλ, στο πλαίσιο της σημερινής παρουσίασης της χορηγικής συμφωνίας με την Betsson, δίνοντας το όνομά της στη διοργάνωση για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐς, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου αναμένεται να αποφασιστεί η έδρα του φετινού τελικού του Κυπέλλου.
Ποια είναι ωστόσο τα γήπεδα που εξετάζονται;

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ΕΠΟ υπάρχουν τρεις υποψηφιότητες που αυτή τη στιγμή έχουν κερδίσει έδαφος και μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή τις επόμενες ημέρες.

Με δεδομένο λοιπόν ότι για την ώρα το ΟΑΚΑ είναι εκτός κάδρου λόγω των προβλημάτων στο στέγαστρο Καλατράβα, στις τάξεις της Ομοσπονδίας έχουν σε πρώτο πλάνο τρία γήπεδα της περιφέρειας. Συγκεκριμένα το Πανθεσσαλικό, όπου διεξήχθη και πέρυσι ο τελικός, το Παγκρήτιο και το Παμπελοποννησιακό.

Πιο εφικτή μοιάζει η περίπτωση του Βόλου, αφού το γήπεδο είναι απόλυτα λειτουργικό και σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, ενώ στο Παμπελοποννησιακό πρέπει να γίνουν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και στο Παγκρήτιο υπάρχει το γνωστό θέμα με το στέγαστρο, με την Περιφέρεια Κρήτης πάντως να είναι διατεθειμένη να συνδράμει για να λυθεί.

«Στόχος να μπουν οι “μεγάλοι” από τους “32”»

Ακόμα μία αξιοσημείωτη αναφορά του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ αφορά στο φορμάτ του Κυπέλλου, λέγοντας ότι θα ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μπουν οι “μεγάλοι” νωρίτερα στη διοργάνωση, από τους “32”, αλλά πιθανότατα με μονούς αγώνες, για να μην επιβαρυνθούν περισσότερο και παράλληλα να αυξηθεί το ενδιαφέρον του κοινού.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις