Δημητρίου: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει ανατροπή της ΕΠΟ»

Αισιόδοξος πως θα υπάρξει ανατροπή της διοίκησης της ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο στις εκλογές, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Δεν παρέλειψε να τονίσει πως η διαφορά ανάμεσα στην παράταξη Γκιρτζίκη και την αντιπολίτευση είναι πολύ μικρή, ενώ μίλησε και Για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ότι η ΕΠΟ ζητάει -χρωστούμενα- χρήματα από τις ΕΠΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM:

Για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ότι η ΕΠΟ ζητάει -χρωστούμενα- χρήματα από τις ΕΠΣ: «Όλες οι Ενώσεις έχουν οφειλές για τα δελτία, δεν υπάρχει Ένωση που να μη χρωστάει. Μπορεί να χρωστάνε ακόμη και 7-8 χρόνια. Δεν θέλω να το πιστέψω αλλά δεν αποκλείεται να έχει στείλει η ΕΠΟ στις Ενώσεις. Επί Πιλάβιου στην ΕΠΟ, οι Ενώσεις χαρίσανε στην ΕΠΟ 3-4 εκατ. ευρώ με απόφαση της γενικής συνέλευσης. Η ΕΠΟ χρωστάει στις Ενώσεις εδώ και χρόνια, δικαιούνται ένα 4%. Δεν νομίζω να έχει κάνει μια τέτοια ενέργεια».

Για το αν μπορεί να ζητήσει τα χρωστούμενα η ΕΠΟ: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να ζητηθεί, εάν δεν υπάρχει απόφαση. Δεν μπορεί μόνο με απόφαση προέδρου ή ταμία να γίνει αυτό».

Για το αν πιστεύει ότι θα ανατραπεί η ΕΠΟ: «Είμαι αισιόδοξος ότι τον Οκτώβριο θα υπάρχει ανατροπή».

Για την γενική συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή: «Πιστεύω ότι θα είμαστε κοντά σε ψήφους, περίπου δύο Ενώσεις μπροστά ή πίσω θα είναι η διαφορά. Για 5-6 ψήφους θα παίξουμε μεθαύριο απ’ ότι εκτιμώ. Αν την Παρασκευή φτάσουμε στο αποτέλεσμα που εκτιμώ, τον Οκτώβριο θα είμαστε εμείς η παράταξη που θα κερδίσει».

Για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος σε περίπτωση που πάρει τις εκλογές η αντιπολίτευση: «Δεν με απασχολεί ούτε εμένα και ούτε αρκετά μέλη της αντιπολίτευσης. Πιστεύω θα είναι ένας από εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να διοικεί την ΕΠΟ μόνο ο νέος πρόεδρος, αλλά όλο το διοικητικό συμβούλιο. Εδώ δεν μπορούμε να διοικούμε την Ένωση μόνη μας, πόσω μάλλον την ΕΠΟ».

Για τη συνάντηση του Παναγόπουλου με τον Γκιρτζίκη: «Πρέπει η Σούπερ Λίγκα να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Να θέσει το πρόβλημα της διαιτησίας με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, πρέπει να πει στον Γκιρτζίκη ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Πρέπει να αλλάξει η ΚΕΔ και να γίνει αποδεκτή από όλες τις ομάδες. Εάν είμαστε εμείς της αντιπολίτευσης, η δική μου πρόταση θα είναι να έχει τον πρώτο λόγο και να επιλέξει η Σούπερ Λίγκα ποιος θα είναι ο επικεφαλής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις