Νίκη Βόλου: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει στην Κοζάνη – Πού θα δείτε διαδικτυακά το παιχνίδι

Η Νίκη έχοντας μείνει 12 βαθμούς (με ένα παιχνίδι λιγότερο) πίσω από την κορυφή δεν έχει περιθώρια νέας απώλειας βαθμών στην Κοζάνη όπου σήμερα, στις 15:00, αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα. Οι κυανόλευκοι μετράνε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και θέλουν το τρίποντο ώστε να ξαναμπούν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων που θα τους καθιερώσει αρχικά στην πρώτη πεντάδα και στη συνέχεια θα τους δώσει τη δυνατότητα να κοιτάξουν ψηλότερα.

Με 15 ποδοσφαιριστές έχει ταξιδέψει η Νίκη Βόλου στην Κοζάνη καθώς έχουν προκύψει πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Στην 15αδα συμμετέχουν και οι Βουκελάτος, Κουτσιμπάνας, με τον πρώτο να έχει αγωνιστεί 13′ λεπτά με τα κυανόλευκα σε επίσημο ματς και τον δεύτερο να μην έχει πάρει ακόμη το βάπτισμα του πυρρός. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Παναγιωτίδης και Μπαχανάκ, οι τραυματίες Ναά, Τοπαλίδης και Πέττας καθώς και ο Μπαλλάς που ταλαιπωρείται από ίωση. Οριστικά παρελθόν από τη Νίκη αποτελεί ο Βλαντ Μοράρ.

Η αποστολή της Νίκης

Ψάχνει νίκη από τις 11 Νοεμβρίου η Κοζάνη

Η Κοζάνη αγνοεί τη νίκη από τις 11 Νοεμβρίου 2023 όταν είχε κερδίσει τον Καμπανιακό στην έδρα της με σκορ 2-1. Έκτοτε σε έξι παιχνίδια ο απολογισμός της είναι τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στα τρία τελευταία ματς η Κοζάνη έχει τρεις ισοπαλίες χωρίς σκορ!

Γιουματζίδης από την Πέλλα ο ρέφερι της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση Κοζάνη – Νίκη Βόλου το Σάββατο (13/1) στις 3:00μ.μ. θα διευθύνει ο Μελέτιος Γιουματζίδης. Ο ρέφερι από την Ένωση Πέλλας είχε διευθύνει και τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα που είχε πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα, με την Κοζάνη να αναδεικνύεται νικήτρια με 1-0. Βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Μποζατζίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Ευστάθιος Τσεχελίδης από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης-Απόστολος Αργυρός (Πέλλας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Κωνσταντίος-Αίας Δάλλας (Ηπείρου).

Το ματς θα μεταδοθεί διαδικτυακά

Το ματς μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το κανάλι της SL2 κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις