«Ένα κολλητήρι όπως ο Μπαλτάκος»

Τα έψαλε ο Κούγιας στον Λυσσάνδρου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της SL1. Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος της λίγκας ψήφισε λευκό «λευκό» στη χθεσινή (22/01) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τον καινούργιο υπεύθυνο VAR της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας:

«Με ποιο δικαίωμα ψήφισες λευκό; Και πού προβλέπεται αυτό στο καταστατικό; Με ποιο δικαίωμα παίρνεις διά περιφοράς αποφάσεις χωρίς να συγκαλέσεις Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα; Ποιος σου είπε να ψηφίσεις λευκό εκθέτοντας τη Super League; Με ποιους επικοινώνησες; Πότε και ποιοι είναι αυτοί που σου είπαν να ψηφίσεις λευκό; Πες μας τα ονόματα. Με αυτά που κάνεις επιβεβαιώνεις τους λόγους που αναλύσαμε για την ανεπάρκειά σου να είσαι πρόεδρος της Super League και ότι στο τέλος θα είσαι ένα κολλητήρι όπως ο Μπαλτάκος στην ΕΠΟ».

Εκεί ήταν που ο Μηνάς Λυσάνδρου προτίμησε να διακόψει τη συνεδρίαση και έκλεισε τα μικρόφωνα. «Αν ολοκληρώνεις έτσι τα θέματα θα πας και εσύ φυλακή με την εγκληματική οργάνωση» του φώναξε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις