Άξιζε τη ΝΙΚΗ κόντρα στον Άρη – Αποθεώθηκε από τον κόσμο (vids)

Η Νίκη όχι απλά κοίταξε τον Άρη στα μάτια αλλά δικαιούταν και κάτι παραπάνω από το τελικό 2-2 του Πανθεσσαλικού. Το βολιώτικο συγκρότημα με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά του αγώνα που υπερεκτίμησε τον αντίπαλο, ανέβασε στροφές και κατά διαστήματα ήταν απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο αγχώνοντας ακόμη και για την πρόκριση τους αντιπάλους της.

https://exchange.glomex.com/video/v-cys7i481j3ox?integrationId=40599v1tl6nwn662

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σε ένα σημείο που η Νίκη είχε τον έλεγχο, έχοντας ισορροπήσει απόλυτα το παιχνίδι.

https://exchange.glomex.com/video/v-cys85ouahhk1?integrationId=40599v1tl6nwn662

Ο κ. Τσακαλίδης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Γαβριηλίδη, με τον Σαβέριο να κάνει το 0-1 στο 27′. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση.

https://exchange.glomex.com/video/v-cys8bumcahox?integrationId=40599v1tl6nwn662

Στο 35′ ο Κρητικός σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Παναγίδη και στρώθηκε στον Κάσσο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

https://exchange.glomex.com/video/v-cys9l1mltmkh?integrationId=40599v1tl6nwn662

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Πολίτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπράμπετς έκλεψε την μπάλα κι έσπασε στον Ριμπέιρο, ο οποίος αφού κοντρόλαρε πλάσαρε από κοντά τον Χουτεσιώτη για το 2-1 στο 46′. Οι κυανόλευκοι με ψυχολογία έλεγξαν τη μεσαία γραμμή, ψάχνοντας το τρίτο γκολ που θα έβαζε φωτιά στο παιχνίδι. Οι καθυστερήσεις των παικτών του Άκη Μάντζιου έδειχναν πως το μομέντουμ το είχε η Νίκη και το τρίτο τέρμα, βάσει εικόνας, ήταν ένα πολύ πιθανό σενάριο.

https://exchange.glomex.com/video/v-cys9po8lbl5d?integrationId=40599v1tl6nwn662

Τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων έβαλε ο Σαβέριο στο 68′. Ο Σαμόρα έστρωσε με το στήθος στον σκόρερ που από κοντά κεραυνοβόλησε τον Γκαραβέλη.

Οι “Βολιώτες” συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε την τιμητική νίκη ωστόσο παρά τις ευκαιρίες αυτό δεν ήρθε. Αυτό δεν μείωσε καθόλου τον ενθουσιασμό των φιλάθλων της Νίκης που αποθέωσαν στο τέλος παίκτες και τεχνικό τιμ.

“Παύλο ψυχάρα για πάντα στη Νικάρα” δόνησε πολλές φορές το Πανθεσσαλικό, με τους φίλους της Νίκης να συμπαραστέκονται στον αρχηγό της ομάδας για την απώλεια της νεαρής συζύγου του.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό όπως καταγράφηκε από το LIVE EVENT του goalpost.gr:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (57’ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46’ Στίκας), Ναά, Λίταινας (73’ Αθανασίου), Γαβριηλίδης (57’ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83’ Μπάλλας)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Βέλεθ (46’ Μοντόγια), Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57’ Βερστράτε), Τζούρασεκ (57’ Νταρίντα), Μανού Γκαρθία (75’ Χριστοδουλόπουλος), Παναγίδης (57’ Μενέντες), Σαβέριο, Ζαμόρα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις