11αδα ενίσχυσης για τον Ηρακλή

Μια ολόκληρη εντεκάδα απέκτησε ο Ηρακλής στην μεταγραφική περίοδο προκειμένου να ενισχυθεί για την συνέχεια του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους του.Απο την άλλη μεριά έφυαν από το ρόστερ του Ημίθεου επτά συνολικά ποδοσφαιριστές.

Παρελθόν από τον Ηρακλή αποτέλεσαν οι:Σίλβα, ο Ενέκο Καπίγια, ο Νταβίντ Στοΐσεβιτς, ο Μιχάλης Τσουμάνης (Λάρισα) που σε καμία περίπτωση δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και δεν μπορούσαν να καταλαμβάνουν και στην συνέχεα θέση στο ρόστερ.

Παρελθόν επίσης τρεις παίκτες που δεν τους «είδε καν ο Ήλιος» και αυτοί είναι: Ζησόπουλος, Γεωργόπουλος και Μπαρμπόπουλος που δεν έκαναν καμία συμμετοχή με τους κυανόλευκους.

Στην αντίπερα όχθη στον Ηρακλή ήρθε μια νέα εντεκάδα!

Στην θλέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε ο Απόστολος Τσιλιγγίρης , καθως ο Βελλίδης θα καθυστερήσει να επιστρέψει από τον τραυματισμό του.Επίσης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο νεαρός Σόβα που προέρχεται από την Κ-19.

Για τις θέσεις των μπακ ήρθαν στην ομάδα Σπύρος Κωτσόπουλος(δεξια) και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης(αριστερα)

Ενίσχυση υπήρξε και στην μεσαία γραμμη με τους: Γιωργο Νεοφυτίδη και Χρήστο Σταυρόπουλο και φυσικά την επιστροφή του Μανώλη Πατράλη.

Η μεγαλύτερη ενίσχυση έγινε στους επιθετικούς με την έλευση του Κωστίκα που αγωνιζεται στα άκρα αλλά και τους τρεις ξένους που θα κληθούν να κάνουν την διαφορα. Ο λόγος για τον Ευγένιο Ισνάλντο , τον Κολομβιανό Αρόγιο και το τελευταίο αποκτημα τον Γιανίς Γκερμούς που θα κληθούν να δυναμώσουν την επίθεση!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις