Στον τελικό του W Rising Stars ο Ολυμπιακός Βόλου (pics)

Στον τελικό του Final-4 του πρώτου W Rising Stars προκρίθηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου, που έσπασαν το αήττητο των Εσπερίδων, με 53-51 στον ημιτελικό που έγινε στη Ραφήνα!

Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία κοριτσιών του Ολυμπιακού Βόλου, μοναδική ομάδα της περιφέρειας στο Final-4, κι η οποία ήταν ήδη επιτυχημένη φτάνοντας έως τα τελικά.

‘Ομως τα κορίτσια της πολύπειρης coach, Ελένης Παπαθανασίου, προπονήτριας με δεκαετίες έργου και προσφοράς στο μπάσκετ, έκαναν την υπέρβαση το Σάββατο, υποχρέωσαν τις Εσπερίδες στην πρώτη τους ήττα και θα διεκδικήσουν την Κυριακή τον τίτλο!

Ο τελικός διεξάγεται, επίσης στη Ραφήνα, στις 13:00 της Κυριακής κι αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό, νίκησε με 54-47 τον Παναθηναϊκό.

Νωρίτερα (10:30) θα παίξουν Παναθηναϊκός-Εσπερίδες για την 3η θέση.


Τα Δεκάλεπτα: 16-11, 28-23, 34-37, 51-53

Διαιτητές: Γαρίνη, Αυγουστόγλου, Κολιλάς

Εσπερίδες Καλλιθέας (Χλιατουτάκης): Γεωργίνη 5 (1), Αράπογλου, Διαγούπη, Λιανούδη 12, Μάνου 8, Μουστάκα, Αρσενιάδου 9 (1), Βίγκα 14, Χλιατουτάκη.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Μητράλη, Ράπτη 5, Μπασδέκη 6, Πολύζου 7, Τσομπανοπούλου, Σιουμουρέκη 13, Καραστάθη, Κοτοπούλου 4, Νταϊάκη 18 (2).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις