Επανήλθε ο Τετέι: «Άκουσα από τον πάγκο να λένε: “Πώς πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού;”» (vid)

Σε πρόσωπο του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο αναδείχτηκε ο Ανδρέας Τετέι για τους λάθος λόγους, καθώς κατήγγειλε μπροστά στις κάμερες ότι κατά τη διάρκεια του ματς των δύο ομάδων δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, από άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο των Θεσσαλών.

https://exchange.glomex.com/video/v-cz2zbp73g12h?integrationId=40599v1tl6nwn662

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο 22χρονος επιθετικός αφού λίγη ώρα αργότερα έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και μέσω Instastory ζήτησε να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

Ο Έλληνας επιθετικός της Κηφισιάς, μια μέρα μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση στην Καισαριανή μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» στο OPEN και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Όταν κέρδισα ένα φάουλ κοντά στον πάγκο της αντίπαλης ομάδα, άκουσα από κάποιον να λέει: “Πώς πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού;”. Αμέσως πήγα στον διαιτητή και του ανέφερα το γεγονός» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Τετέι και πρόσθεσε:

«Προσπάθησα να σταματήσω το παιχνίδι. Έχουμε φτάσει στο 2024 και αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται. Δεν επιτρέπεται! Δεν χωράνε τέτοια πράγματα στην Α’ Εθνική».

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Βόλου ο Ανδρέας Τετέι είπε πως είναι πολύ νέος και ακούει πολύ καλά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις