Γ. Τόρης: Καμία συγχώνευση, καμία αλλαγή ονόματος

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή ονόματος του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Τόρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 9.86». Μάλιστα, όπως τόνισε «όσο είμαι εγώ με τον Βαρούτσικο στη διοίκηση της ΠΑΕ δεν πρόκειται να γίνει ούτε συγχώνευση, ούτε αλλαγή ονόματος της ομάδας. Αναλυτικά:…

«Όσο είμαι εγώ με τον Βαρούτσικο στη διοίκηση της ΠΑΕ δεν πρόκειται να γίνει ούτε συγχώνευση ,ούτε αλλαγή ονόματος της ομάδας.
Προτιμώ να φύγω παρά να συναινέσω στην αλλαγή ονόματος της ομάδας. Ακόμα και να μείνουμε του χρόνου δεν συζητάμε καμία αλλαγή του ονόματος. Αν, ωστόσο, ο Ολυμπιακός ανέβει στην Α’ Εθνική και βρεθεί ένας μεγαλοεπενδυτής και πει, πως βάζω λεφτά στην ομάδα αρκεί να αγκαλιάζει όλη την πόλη, πρέπει να το συζητήσουμε. Αυτή ήταν όλη η σκέψη μας. Οι ομάδες είναι επιχειρήσεις με φορολογικά στοιχεία αμείλικτα. Επαναλαμβάνω, πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, όσο είμαστε στη διοίκηση.
Το θέμα έχει τελειώσει».
Ο κ. Τόρης ρωτήθηκε για το οικονομικό «άνοιγμα» της ΠΑΕ και ανέφερε:
«Η ομάδα όταν λέμε δεν χρωστάει σημαίνει πως έχει ρυθμισμένα χρέη στο ΙΚΑ και στην Εφορία. Τον Αύγουστο έγιναν έλεγχοι από ΙΚΑ και Εφορία και έβγαλαν εντελώς έξω την ομάδα από τον προϋπολογισμό, αφού οι δόσεις αυξήθηκαν σε σημείο που δεν το περιμέναμε.
Πληρώσαμε 40.000 για την υπόθεση του Τικάο στο CAS και ήρθαν προσφυγές από τον Γκούρμα, τον Καρίλ και τον Παπανικόλα. Όλα αυτά μας έβγαλαν εκτός προϋπολογισμού. Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει. Τιμωρείσαι μ’ ένα πρόστιμο από την ΕΠΟ και καλείσαι να το πληρώσεις μέσα σε ένα μήνα, αλλιώς δεν ορίζονται αγώνες.
Υπολογίζαμε 1500 διαρκείας και πουλήσαμε 680 από τα οποία ανανεώθηκαν τα 630.Τα εισιτήρια είναι κάτω από 1000 μέσο όρο, ενώ προϋπολογίζαμε τα διπλάσια. Οποιοσδήποτε ανακινεί θέμα αλλαγής ονόματος από εδώ και πέρα το κάνει για να προκαλεί ανακατωσούρα στην ομάδα. Επί δικής μας θητείας δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Μίλησα προσωπικά με τους οργανωμένους και τους διαβεβαίωσα πως δεν υπάρχει καμία συγχώνευση, καμία αλλαγή ονόματος. Το λέω ξεκάθαρα…
Για το αν η διοίκηση θα προβεί σε μεταγραφές τον Ιανουάριο τόνισε:
«Χρήματα δεν υπάρχουν αφού ο προγραμματισμός εξαντλήθηκε. Σίγουρα κάτι θα γίνει στην ομάδα. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Όλα είναι ανοικτά. Πρέπει να ηρεμήσουμε και έχουμε χρόνο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η ομάδα δεν είναι τόσο κακή όσο κάποιοι νομίζουν. Ασφαλώς και έγιναν λάθος κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι».