Κι επίσημα ο Πετράκος στη Νίκη Βόλου

Η επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Μπάμπη Πετράκου από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου και προσωπικά του Προέδρου του τμήματος, κ. Τζήμα, ήρθε να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του goalpost.gr. Ο 26χρονος Σπαρτιάτης θα προσθέσει δύναμη και εμπειρία στο ρόστερ της Νίκης Βόλου, με τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή να καλύπτουν πλήρως τις προϋποθέσεις που έχει θέσει  το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση απόκτησης του Μπάμπη Πετράκου:

“Ανακοινώνεται από τον πρόεδρο Σάκη Τζήμα και την Δ.Ε η απόκτηση του Μπάμπη Πετράκου. Ο 26χρονος Σπαρτιάτης αγωνίζεται στον άξονα ως καθαρόαιμο «6αρι» ενώ το ύψος του (1.84μ), του επιτρέπει να μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ. Τελευταία ομάδα του δυναμικού μέσου ήταν η Κοζάνη, στην οποία μεταγράφηκε λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Στη Football League είχε γεμάτες χρονιές με Επισκοπή και Ζάκυνθο ενώ έχει περάσει και από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όταν στον πάγκο ήταν ο Λεωνίδας Μπίλης.
Περαιτέρω στην σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης, κ. Τζήμα με τον επικεφαλής του τεχνικού τιμ, κ. Μπίλη και του τεχνικού διευθυντή, κ. Κοκκινάκη, πραγματοποιήθηκε με σκοπό να καθοριστούν τα επόμενα βήματα ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας. Στη συνάντηση υπήρξε ταύτιση απόψεων ως προς τα χαρακτηριστικά που θα έχουν οι παίκτες που θα αποκτηθούν. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι ποδοσφαιριστές για τους οποίους θα γίνει κίνηση απόκτησης να είναι νέα παιδιά με κίνητρο, φιλοδοξία, ταλέντο και προπάντων οι μεταγραφικές κινήσεις να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις