Πιάνει δουλειά σε όλα τα επίπεδα ο Απόλλων Λάρισας

Με τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κυανόλευκοι» της θεσσαλικής πρωτεύουσας, επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα προσπαθήσουν να είναι πανέτοιμοι για την έναρξη των αγωνιστικών…

…υποχρεώσεων, της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η πρώτη προπόνηση των παικτών του Απόλλωνα προγραμματίσθηκε από τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη για την Δευτέρα 25 Ιουλίου στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Σε αυτήν την επίσημη “πρώτη” που είναι ανοικτή για τους φιλάθλους της Λάρισας θα δώσουν το «παρών» όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα, παλιοί που θα παραμείνουν αλλά και νεοαποκτηθέντες που θα αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες (σε ένα ποσοστό 85%).
Από την Τετάρτη (20/07) έως και την Παρασκευή (22/07) οι παίκτες θα περάσουν όλοι από εργομετρικές, αιματολογικές αλλά και καρδιολογικές εξετάσεις.
Ο Απόλλωνας θα παραμείνει στην Λάρισα έως τις 3 Αυγούστου, ενώ στις 4 θα μεταβεί στο Ελατοχώρι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, μέχρι την Κυριακή 14 Αυγούστου.
Τώρα αναφορικά με τις μεταγραφές η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με πολλούς γνωστούς παίκτες, αξιολογεί ξεχωριστά και προσεχτικά την κάθε περίπτωση, έχει καταθέσει τις προτάσεις της και περιμένει τις απαντήσεις των ποδοσφαιριστών που επέλεξε με πολύ αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Βελτιωτικά έργα και στο γήπεδο της Φιλιππούπολης
Ενόψει της επιστροφής του Απόλλωνα Λάρισας στην Γ’ Εθνική κατηγορία και αφού πρώτα υπήρξε η ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα, τώρα ξεκίνησε το λίφτινγκ και στους υπόλοιπους χώρους, που θα δώσει μια άλλη οντότητα και μια διαφορετική όψη στο όμορφο γήπεδο μας. Αναλυτικά θα γίνουν έργα ανακατασκευής των αποδυτηρίων, των γραφείων, του καφέ bar και των βοηθητικών χώρων.
Και έπονται και άλλες κινήσεις της διοίκησης Μαντζανά, σύντομα που θα κοινοποιηθούν και θα ικανοποιήσουν τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας.
Πηγή: larissasportnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις