Α.Σ. Ολυμπιακός Β. : Συγχαρητήρια στην Εθνική και στις παίκτριές μας

  Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την Εθνική Κωφών γυναικών για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου. Στην Εθνική μετέχουν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού Β. Λαμπρινή Αγαγιώτου και Λία Σαρακατσάνη. Αναλυτικά:” Η Διοίκηση…

…του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, η Διοικούσα επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου, ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος  και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ συγχαίρουν την Εθνική ομάδα Κωφών γυναικών και ιδιαίτερα τις ΛΙΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ και την ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΓΑΓΙΩΤΟΥ, μέλη της γυναικείας ομάδας μας και βασικά στελέχη της Εθνικής Κωφών για την επιτυχία τους να της κατάκτησης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ .

   Είμαστε δε ακόμη πιο υπερήφανοι τόσο ως Βολιώτες αλλά και ως Σύλλογος, αφενός διότι η πόλη μας επιλέχθηκε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας, αφετέρου επειδή η Εθνική προπονήτρια κα. Αθηνά Ζέρβα επέλεξε τις δικές μας αθλήτριες (Διαμαντόπουλου, Ντελή, Χουτα, Νούλα, Σιμιτζή, Αρτεμισίου, Πόπιντσουκ) για βοήθεια στο στάδιο προετοιμασίας της, τόσο στη Νέα Ιωνία, όσο και στην Πορταριά.

  Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μας και σε όλο το προπονητικό τιμ για την απίστευτη επιτυχία τους”.

   

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις