Επίσημα το Πανθεσσαλικό το σπίτι του Ολυμπιακού Β.

Μέχρι τώρα υπήρχε έντονη η φημολογία πως το Πανθεσσαλικό θα αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πλέον, αυτό δεν είναι φήμη, αλλά πραγματικότητα. Επίσημα, μέσω του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα, ο οποίος…

…έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Θεσσαλία» της Δευτέρας, το Πανθεσσαλικό θα φιλοξενήσει φέτος τους «ερυθρόλευκους» στα παιχνίδια έδρας.
«Η έδρα της ομάδας θα είναι οριστικά το Πανθεσσαλικό. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Είναι μεγάλο γήπεδο και ευνοεί τις ομάδες που έχουν καλούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές. Σ’ αυτό το γήπεδο δεν θα μπορεί να κλειστεί καμία ομάδα και ευελπιστούμε να βρίσκουμε τον τρόπο να παίρνουμε τις νίκες.
Η εμπειρία με έχει διδάξει πως η έδρα σου δίνει το πρωτάθλημα. Αν δεν έχουμε απώλειες βαθμών εντός έδρας, πιστεύω πως εκτός θα πάρουμε τους βαθμούς που θα χρειαστούμε για να αναδειχθούμε πρωταθλητές.
Θα έχουμε και τα βοηθητικά στη διάθεσή μας, στο Πανθεσσαλικό θα στεγαστούν τα γραφεία μας, εκεί θα δουλεύουν και οι ακαδημίες. Αυτό θα είναι το σπίτι μας» τόνισε ο Ανδρέας Μπονόβας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις