Έκανε το «μπαμ» με Πότσι ο Ολυμπιακός Β.

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Φαμπρίτσιο Πότσι υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους», με τον Αργεντινό μέσο να αποτελεί ένα πολύ σημαντικό όπλο για το βολιώτικο συγκρότημα, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για…

..έμπειρο παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (30 ετών), με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League, με τελευταία ομάδα αυτή του Κισσαμικού, στην οποία κατέγραψε στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε 21 συμμετοχές.
Διακρίνεται για το μεστό του παιχνίδι, είναι έξυπνος παίκτης, διορατικός και θα είναι πολυτέλεια να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Ήρθε στον Ολυμπιακό, καθώς διαπίστωσε πως υπάρχει όραμα στην ομάδα από τους ανθρώπους της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος και δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων.
Ο Πότσι έφτασε στην Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το goalpost.gr, στη συνέχεια μετέβη στο Βόλο συνοδεία του τεχνικού διευθυντή της διοικούσας επιτροπής και υπέγραψε στον Ολυμπιακό παρουσία του πρόεδρου κ. Πανγιώτη Μποτσιβάλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις