Μίνγκας: «Φέτος να… πιούμε νερό»

Για την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Τρίκαλα αλλά για τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, μίλησε ο Χρήστος Μίνγκας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Τρίκαλα 103,5.  Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των Τρικάλων αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της εν όψει της πρώτης προπόνησης της νέας σεζόν.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 
«Πέμπτη, Παρασκευή ξεκινάμε. Τα βλέπω θετικά τα πράγματα. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από ομάδες τις Superleague, έχουμε και ισχυρή διοίκηση και κόσμο. Δεν έβλεπα τέτοιες κινήσεις από ομάδες της 1ης κατηγορίας. Εννοείται ότι είναι στο μυαλό μου (σ.σ να πετύχει την άνοδο με τον ΑΟΤ, κάτι στο οποίο έφτασε πολύ κοντά το 2010). Θα ήμασταν από τότε στην Α΄Εθνική. Πίσω από την ομάδα υπάρχει ένας υπέροχος κόσμος. Το έζησα 2 χρόνια και στην Γ΄και στην Β’. Μας έμεινε η πικρία. Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ελπίζω φέτος να… πιούμε νερό. Είναι η 1η φορά στην καριέρα μου που μια ομάδα με ήθελε πάρα πολύ. Διοίκηση, προπονητής και κόσμος με προσέγγισαν πάρα πολύ και το έζησα σε τόσο μεγάλο βαθμό μόνο με τα Τρίκαλα.
 
Μου αρέσει και είναι πολύ καλό που έμεινε ο κορμός κάτι που πολλές ομάδες δεν το πράττουν. Είναι σημαντικό να μένει ο κορμός. Βλέπω ότι υπάρχουν πολύ καλές μεταγραφές που μπορούν να βοηθήσουν σε όλες τις θέσεις. Με τον Ριζογιάννη, τον Σαρακατσάνο και τον Στεφάνοβιτς υπήρξα συμπαίκτες με τον Χασομέρη και τον Γκόλια έπαιξα αντίπαλος, είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά.

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι του ΑΟΤ: «Αυτό που έκανα στα 2 χρόνια που έπαιξα στην ομάδα και κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσω το παραπάνω για να επιτευχθεί ο στόχος. Στόχος είναι μόνο άνοδος».

Για τα πιο γκολ θυμάται: «Στο πρωτάθλημα το γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα και στο κύπελλο το γκολ με τον Άρη. Εγώ θέλω να γράψει το βιβλίο του ΑΟ Τρίκαλα ότι ήμουν και εγώ εκεί στην άνοδο της ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις