ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Αβέβαιο το μέλλον, την Τετάρτη ξεκαθαρίζει το τοπίο

Την προσεχή Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σε ότι αφορά την συμμετοχή των Αργοναυτών στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Πέρα από το βασικό πρόβλημα, που για όλες τις ομάδες είναι το οικονομικό, στην ομάδα της Μιτζέλας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν…

κι ένα ακόμα αρνητικό παράγοντα που τον χαρακτήρισαν μάλιστα κι ως «πλήγμα», κι έχει να κάνει με τον ορισμό ως έδρας της ομάδος, του γηπέδου των Αγ. Θεοδώρων.
Αν κι από πλευράς αγωνιστικού χώρου το συγκεκριμένου γήπεδο χαρακτηρίστηκε ως άριστο, σε ότι αφορά το πρακτικό κομμάτι δημιούργησε ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα στους «Αργοναύτες», που είχε να κάνει με την αδυναμία προσέλευσης θεατών, λόγω της μεγάλης απόστασης, των περίπου των 30 χιλιομέτρων μεταξύ Μιτζέλας και Αγ. Θεοδώρων.
Αυτό το γεγονός λειτούργησε αποτρεπτικά στο να πηγαίνουν φίλαθλοι και να στηρίζουν την ομάδα, έστω και με το μικρό αντίτιμο του εισιτηρίου τους.
Όλο αυτό το κλίμα έχει αντίκτυπο και στη διάθεση των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων της ομάδας, δεδομένου ότι οι πολλές μετακινήσεις είτε αγωνίζονται εντός – είτε εκτός έδρας, αλλά και η έλλειψη συμπαράστασης που προαναφέραμε, έχουν δημιουργήσεις αρνητική διάθεση για τη συνέχεια.
Όλα αναμένεται να κριθούν σε ότι αφορά το μέλλον της ομάδας, στην Γενική Συνέλευση της προσεχούς Τετάρτης, οπότε θα ληφθούν τελικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις