Η τριάδα των αρχηγών της Νίκης

Την τριάδα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν το χρίσμα του αρχηγού αποφάσισαν στη Νίκη Βόλου. Η τελευταία προσθήκη του Γιάννη Κορέτα έκλεισε και την τριπλέτα των παικτών που θα φορούν το περιβραχιόνιο τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Γιώργος Ναουμίδης είναι ο πρώτος που παίρνει το χρίσμα καθώς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που «μάτωσαν» για τη φανέλα την περσινή σεζόν, έλειψαν σε ελάχιστους αγώνες και ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν να συνεχίζουν να φορούν τη φανέλα της Νίκης.

Ο Κώστας Κιπτίου είναι ο δεύτερος, σαφώς λόγω εμπειρίας αλλά και προσφοράς στην ομάδα. Ο έμπειρος μέσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν αθόρυβα και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα ακόμη κι όταν δεν είχε φανέλα βασικού. Η επιβράβευση με το περιβραχιόνιο έρχεται ως φυσικό επακόλουθο της πορείας του στο σύλλογο.

Την τριάδα κλείνει, όπως προαναφέραμε, ο Γιάννης Κορέτα, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πολύτιμες παραστάσεις από όλα τις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και επιστρέφει στη Νίκη, διψασμένος να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση όταν η ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις