Αποκλειστική η χρήση του Πανθεσσαλικού από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε κατ’ αποκλειστικότητα το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς η Νίκη, που είχε και αυτή κληθεί για να συζητήσει και να πάρει το Πανθεσσαλικό, ως δεύτερη έδρα, αποσύρθηκε. Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην ανακοίνωσαν επίσημα το μίσθωμα που θα πρέπει…

…να καταβάλει κάθε μήνα η ομάδα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού, ωστόσο, οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τις διαπραγματεύσεις.
Οι χώροι που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός είναι οι εξής: Κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου, κεντρικά αποδυτήρια, αίθουσα συνέντευξης Τύπου ομάδων, εκδοτήρια εισιτηρίων, ιατρείο, κλειστά δημοσιογραφικά θεωρεία, WC θεατών κερκίδων και ΑΜΕΑ, γραφειακοί χώροι, βοηθητικός χώρος έναντι των κεντρικών αποδυτηρίων για κάλυψη αναγκών, κεντρική αποθήκη υλικού για τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων.
Φυσικά, τη συντήρηση του Σταδίου την αναλαμβάνει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, με τον Ολυμπιακό να μην αναλαμβάνει καμία άλλη υποχρέωση, πέρα από το να πληρώνει σε μηνιαία βάση το μίσθωμα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις