Γ.Σ. Αλμυρού: Την ερχόμενη εβδομάδα τελικές αποφάσεις για το ρόστερ

Την επόμενη και τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, που έχει οριστεί για την 1η Αυγούστου, αναμένεται να κλείσουν και τα τελευταία μεταγραφικά ζητήματα για τον Γ.Σ. Αλμυρού…

Τόσο οι παράγοντες της ομάδας, όσο και ο προπονητής Κώστας Σταματίου, έχουν κάνει αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν, ωστόσο δεν έχουν καταλήξει ακόμη στις τελικές αποφάσεις τους, θέλοντας να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις με πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές που αναζητούνται, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ, με τα κενά να εντοπίζονται κυρίως στον άξονα.
Επιπλέον, μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί από την ομάδα του Αλμυρού, στο να εντάξει στο δυναμικό της παιδιά νεαρότερης ηλικίας, που να προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή, τα οποία όμως θα έχουν τα απαραίτητα στοιχεία προκείμενου αρχικά να ενταχθούν και στο μέλλον να βοηθήσουν την αμάδα.
Αυτό όμως δείχνει ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, καθώς η γενικότερη κρίση έχει επηρεάσει και τη λειτουργιά των ακαδημιών της περιοχής, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλη την επικράτεια…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις