“Παίζει” ξανά ο Μίλιτς για Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται έναν ακόμη δυνατό φορ και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Κώστας Νεόφυτος παραμένει ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος για την γραμμή κρούσης, ωστόσο, η περίπτωση μόνο εύκολη…

…δεν είναι για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό, καθώς ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να εντάξει στο δυναμικό του τον Νεόφυτο, πριν στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.
Μία από αυτές είναι ο Σέρβος Αλεξάντερ Μίλιτς, το όνομα του οποίου “παίζει” για τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό. Πρόκειται για 27χρονο επιθετικό, αριστεροπόδαρο, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη χώρα μας, έχοντας αγωνιστεί με τον Βατανιακό, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Παναιγιάλειο και την Επισκοπή στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και της Football League. Ο Μίλιτς έχει αγωνιστεί, επίσης, τόσο στο σέρβικο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο δοκιμάσει την τύχη του στο αλβανικό και στο ρουμάνικο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις