Βολιώτικη «μονομαχία» Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη σήμερα στα τελικά της Β’ Εθνικής πόλο

Βολιώτικο «εμφύλιο» έχουμε στη σημερινή πρεμιέρα της τελικής φάσης της Β’ Εθνικής πόλο των Ανδρών, που θα φιλοξενείται ως την Κυριακή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου. Στις 19.45 κοντράρονται ο Ο.Υ.Κ.Β. με τη Νίκη στοχεύοντας στους πρώτους τρεις βαθμούς, που μπορεί να αποδειχθούν…

…πολύτιμοι για τη συνέχεια. Στα τελικά μετέχουν συνολικά έξι ομάδες, διεκδικώντας τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου στην Α2 κατηγορία.
Τόσο ο Ο.Υ.Κ.Β., όσο και η Νίκη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι, όσο και για τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν, αφού ανεξαρτήτως αποτελέσματος σήμερα, η υπόθεση άνοδος θα έχει και άλλο δρόμο.
Ο τεχνικός του Ο.Υ.Κ.Β. Ζαφείρης Μαρινάγης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ευθύμη Δημητρίου και Αργύρη Μαρασλή, διότι οι δύο παίκτες δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια από την εργασία τους.
Στη Νίκη «νοκ άουτ» έχουν τεθεί ο Ανδρέας Ευαγγελινός και ο Λευτέρης Παρασκευάς, που μόλις ολοκλήρωσε τον άθλο να διασχίσει απόσταση 866 χιλιομέτρων στα Πυρηναία Όρη για φιλανθρωπικό σκοπό. Επίσης, οι Θανάσης Κόφφας και Γιώργος Καρκαλιάνης θα χάσουν το σημερινό ματς, καθώς και αυτό με τον Νηρέα Χαλανδρίου αύριο το πρωί.
Το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Παρασκευή 22/7
1η αγωνιστική
18.30 Μίλων-Νηρέας Χαλ.
19.45 Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη
21.00 Α.Ε. Χαϊδαρίου-ΚΟΠΙ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις