Νίκη B. – ΑΕΚ: Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή άρχισε με την ανακοίνωση των εισιτηρίων

Μοιράσου το άρθρο

Από 10€ ως 20€ κοστίζουν τα εισιτήρια, του Κυρικάτικου φιλικού της Νίκης με την ΑΕΚ δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους των δύο ομάδων και γενικότερα στους φίλους του αθλήματος να απολαύσουν αυτή τη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/8) στο Πανθεσσαλικό (19:00), καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο.

Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα τρία εκδοτήρια που θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη (16:00)

Παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VIP Κερκίδα: 20 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 15 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

Εκδοτήρια

Θα λειτουργήσουν συνολικά τρία εκδοτήρια*

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 15 και 20 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 15 και των 20 ευρώ

Στην Πεζογέφυρα Γ θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο, για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

* Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στις 16:00.

**Να τονιστεί ιδιαίτερα πως προπώληση εισιτηρίων για όλες τις θύρες, θα γίνεται από τις 12:00 έως και τις 16:00 από το εκδοτήριο της Α’ Πεζογέφυρας.

***Οι μεμονωμένοι (εκτός συνδέσμων) φίλαθλοι της ΑΕΚ, που θα έρθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα από όποια θύρα επιθυμούν (VIP-Σκεπαστή κερκίδα κτλ), αρκεί να απευθυνθούν στα κατάλληλα εκδοτήρια.

Διευκρινίσεις *

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο και το Ανατολικό Πέταλο. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

*Η είσοδος για τα παιδιά έως 7 ετών θα είναι ελεύθερη.

Ισχυρή Ασφάλεια

Το γήπεδο και ο περιβάλλοντας χώρος θα περιφρουρούνται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές ότι όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ή με πλαστό εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και επιπλέον από την ΠΑΕ θα του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά αγώνα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις