Από την Ακαδημία της Αγ. Παρασκευής Βόλου στην ΑΕΚ, ο Γιώργος Κανελλάκης

Ένα ακόμη ποδοσφαιρικό ταλέντο που ξεκίνησε από τη Σχολή ποδόσφαιρου της Αγ. Παρασκευής Βόλου κι ανδρώθηκε υπό τις οδηγίες των προπονητών της Ακαδημίας της, βλέπει τους ποδοσφαιρικούς του ορίζοντες ν’ ανοίγουν…

Πρόκειται για το Γιώργο Κανελλάκη, γεννημένο το Φεβρουάριο του 2001, ο οποίος από την Πέμπτη ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ16. Μάλιστα όπως μας πληροφορεί η σχετική ανακοίνωση, στο νεαρό ποδοσφαιριστή έχει εξασφαλιστεί φιλοξενία σε χώρο της νέας του ομάδας, καθώς και υποτροφία στα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, προκειμένου να συνεχίσει και τις σπουδές του.
Υπενθυμίζουμε ότι και ο Αλέξανδρος Κατράνης που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ατρομήτου, με τον ποίο κάνει σπουδαίες εμφανίσεις, ξεκίνησε από την Σχολή Ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής Βόλου, όπως έχει συμβεί και με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ανδρών, Παναγιώτη Γλύκο!

Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά:

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευή Βόλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του 15χρονου (γεν 22/02/2001) κεντρικού χαφ, Γιώργου Κανελλάκη, στην ομάδα της ΑΕΚ.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ως πρότινος ανήκε στην Ακαδημία μας, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία πριν από επτά χρόνια. Τη σεζόν που έληξε ήταν βασικότατο στέλεχος της ομάδας 2001 της Αγ. Παρασκευής, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετοχές και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ.
Πλέον ο Γιώργος Κανελλάκης θα διαμένει μόνιμα στην Αθήνα σε χώρο όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί όλα τα παιδιά των ακαδημιών της, ενώ για τη συνέχεια των σχολικών σπουδών του, εξασφαλίστηκε υποτροφία στα «Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη».
Για όλους εμάς στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά παιδιά που ξεκίνησαν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα κοντά μας, δουλεύοντας με σύνεση και συνέπεια υπό τις οδηγίες των προπονητών μας, να συνεχίζουν την πορεία τους στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.
Η χαρά και η τιμή είναι ακόμη μεγαλύτερη, διότι συνεχίζεται η παράδοση της που θέλει την Ακαδημίας μας να δημιουργεί ποδοσφαιριστές επαγγελματικού επιπέδου, που να μπορούν να σταθούν επάξια στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.
Ξεκινώντας από τον Παναγιώτη Γλύκο, τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος και του ΠΑΟΚ, ως τον Αλέξανδρο Κατράνη που επίσης είναι βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων και πλέον κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα του Ατρομήτου, όπου προχτές υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.»

Στη φωτό (από αριστερά προς τα δεξιά):
Αλέξης Μαλακασιώτης , Μητροτάσιος Μιχάλης (υπεύθυνος Ακαδημιών ΑΕΚ), Γιώργος Κανελλάκης, Γεράσιμος Σαρρής (Πρόεδρος Αγ. Παρασκευής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις