Τριπλό “χτύπημα” ετοιμάζει η Σπάρτη

Σε μαζικές ανακοινώσεις μεταγραφών θα προχωρήσει τα προσεχή 24ωρα η Σπάρτη, ωστόσο ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι επί της ουσίας δικοί της.
Ένας από αυτούς είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Παπαχρήστος. Και αυτό καθώς ο 23χρονος πρώην μπακ του Παναιγιάλειου…

…(μέτρησε 15 συμμετοχές πέρσι από τον Ιανουάριο, αφού ξεκίνησε τη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Πανθρακικού) τα έχει βρει σε όλα με τους νεοφώτιστους στη δεύτερη κατηγορία.
Τα ίδια ισχύουν και για τον Κώστα Μπανούση, αφού ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε σε 21 ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΛ είναι κλεισμένος.
Στο μεταξύ, θέμα χρόνου είναι η συμφωνία και με έναν ακόμα πρώην Λαρισαίο… Ο λόγος για τον Μίλαν Μπόγιοβιτς. Βέβαια, αρχικά είχε διαπιστωθεί σημαντική οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι ο 29χρονος Σέρβος σέντερ φορ (με τους πρωταθλητές της Β’ Εθνικής πανηγύρισε 6 γκολ σε 24 ματς) λέει το «ναι» στη Σπάρτη!
Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, αυτή θα ξεκινήσει τελικά μία εβδομάδα αργότερα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στο γήπεδο της πόλης για να συνεχιστεί στους πρόποδες του Ταΰγετου στο Σαϊνοπούλειο.
Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις