Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «ερυθρόλευκοι»

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα Δευτέρα (25/7) για τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, μετά το ρεπό της Κυριακής, με το νέο ραντεβού να είναι στις 6 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό. Τις τελευταίες μέρες ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δοκίμασε ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές…

…(Απόστολος Χατζησταμάτης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γιώργος Πατσής, Ανδρέας Χαντζής, Γιώργος Μπλέτσας) και σήμερα θα δούμε ποιοι από τους παραπάνω θα συνεχίσουν να περνούν από το… μικροσκόπιο του προπονητή των «ερυθρολεύκων».
Μέσα στην εβδομάδα, πάντως, αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά, καθώς ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση πέντε ακόμη παικτών πρώτης γραμμής, προκειμένου να συμπληρωθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, πριν την αναχώρηση της ομάδας το Καϊμακτσαλάν (4 Αυγούστου), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ, αριστερού μέσου, περιφερειακού επιθετικού και φορ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις